פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אבל מישו מכיר חבילת הרחבה או מוד כלשהו שמאריך את הסינגל של WIC? כי לCOH יצא מלא...אמורה לצאת הרחבה בחודשים הקרובים והיא תימכר במחיר מוזל.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים יש לי בעיה מוזרה במשחק - תוך כדי משחק, לאחר זמן אקראי, הסאונד נתקע והמסך מציג הודעה שהרזולוציה גבוהה ממה שהוא יכול להציג. רק RESET למחשב עובד.מותקן הפאצ' האחרון, לא נתקלתי בבעיות במשחקים אחרים.אודה על עזרתכם.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים תנסה להוריד רזולוציה ותבדוק אם עדיין יש את הבעיהועל הדרך תעדכן דריברים של הכרטיס מסך
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים הדרייברים מעודכנים(8.9). אני משחק ב 1680*1050 והמשחק יכול לעבוד בצורה תקינה גם 10 דקות, כמו כן הסאונד גם נתקע אז זו לא רק בעיית רזולוציה.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אני מציע לך לבדוק טמפרטורות של הכרטיס מסך. היתה לי בעיה בהתחלה עם המשחק הזה שהוא פשוט לקח את הכרטיס מסך שלי לגבולות האדומים שלו כך שלא היתה ברירה אלא לכבות את עצמו כדי שלא יישרף. אני מציע לך לנטר טמפרטורות ולראות אם שם נעוצה הבעיה.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים עד 86 מעלות בעד 40% מהירות מאוורר לאחר כמה דקות של משחק.סיימתי את קרייסיס בהגדרות גבוהות בלי שהיו לי את הקריסות הנ"ל. (קריסה לדסקטופ מדי פעם(נדיר), אבל הבנתי שזה תקין כי קרייסיס מלא בבאגים).
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים עברתי את המשחק פעם שנייה על הרמה הקשה ביותר עם סיום כל הSECONDARIESועולה בי השאלה-מתי לעזזל יבוא ההמשך????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.