עבור לתוכן

World In Conflict - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

משחק פצצה אך הוא היא לי את הזכרונות הכי רעים בחיי... באמצע החופש הגדול כשקניתי אותו ואת R6V2 והתחלתי לשחק נישרף לי הסלרון :'( והלך לו חופש שלם של משחקים ובמקומו בא חופש של ריצות חד"כ וגיטרה (בנות אין פה זה שכונה בוכארית)

קרעת אותי מצחוק

משחק טקטי מידי. חזרתי לWARCRAFT 3

• תגובות 275
  • צפיות 45k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

>:(

אתה צוחק ולי היה עצוב מידי כדי לצחוק

פורסם

מי משחק ברשת ואיפה?

ניכנסתי לסרברים דרך המולטי במישחק,המישחק ברשת כיף אבל הרבה בלאגן ,שמונה על שמונה

פורסם

המשחק במולטי מהיר ואינטנסיבי, לוקח זמן ללמוד לשחק שם כמו שצריך אבל ברגע שיודעים זה כיף גדול. בזמן האחרון קצת פחות יוצא לי לשחק במולטי למרות שמדי פעם אני כן נכנס.

פורסם

המשחק במולטי מהיר ואינטנסיבי, לוקח זמן ללמוד לשחק שם כמו שצריך אבל ברגע שיודעים זה כיף גדול. בזמן האחרון קצת פחות יוצא לי לשחק במולטי למרות שמדי פעם אני כן נכנס.

אתה יכול להמליץ על סרבר מסוים שו שאתה ניכנס ובוחר סרבר אקרעי?

פורסם

אני נכנס כל פעם לסרבר עם הפינג הכי טוב. אין משהו קבוע.

פורסם

חברה יש לי שאלה

25 FPS ממוצע עם המערכת הבאה-

Q6600

4GB DDR2

RADEON 4870

זה בסדר על מקסימום הגדרות ו1280*1024? או שצריך לעשות למעבד קצת OC?

פורסם

אני לא זוכר כמה אני קיבלתי בבנצ'מרק של המשחק אבל נראה לי שהתוצאה שלך סבירה בהחלט. זה אחד המשחקים שפשוט כבדים ברמה מטורפת ועל מקסימום הגדרות הוא בהחלט מוציא את המיץ מהחומרה.

פורסם

עכשיו הFPS עלה ל30 למה כי כיביתי את האיי סי והאימיול... דווקא דיי מוזר COD4 אני מריץ על 100 FPS עם אימיול ואי סי קיו (על פול הגדרות 1650-1XXX)

פורסם

חברה יש לי שאלה

25 FPS ממוצע עם המערכת הבאה-

Q6600

4GB DDR2

RADEON 4870

זה בסדר על מקסימום הגדרות ו1280*1024? או שצריך לעשות למעבד קצת OC?

אני קיבלתי 40 FPS רזולוציה 1680X1050 ,תסתכל על המפרט שלי בצד

פורסם

אין מצב שאתה מריץ את זה על 25-30

לי יש כמעט אותו מפרט והורדתי את ה-OC ואני מריץ אותו בממוצע של 50 על אותה רזולוציה

פורסם

:'( אם אחרי התקנת 8.8 זה לא עוזר אני מתאבד

פורסם

הודעות ספאם נמחקו. אני מבקש לא להספים את הדיון. :)

פורסם

יצאו מפות חדשות למולטי,כדאי להוריד

מקבלים הודעה כשמתחברים למישחק,יש מפה שנקראת אריזונה,אחלה מפה ובכלל הגרפיקה במישחק ורמת דיוק בפרטים מדהימה

מולטיפלייר מהמם

פורסם

אני עוד לא שיחקתי במולטי... אין שרתים נורמאליים בארץ ובאירופה יש פינגים גבוהים....

אבל מישו מכיר חבילת הרחבה או מוד כלשהו שמאריך את הסינגל של WIC? כי לCOH יצא מלא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים