עבור לתוכן

חנות מומלצת לקנייה של אוזניות?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש חנות באיזור ת"א שבה אוכל לשמוע את ה-PX100 וה-PortaPro (ואולי גם אוזניות אחרות עד 300 וקצת ש"ח). קראתי המלצות בפורום על אדר סוכניות ברחוב החשמונאים, ועל כלי-זמר בדיזנגוף סנטר. אחת משתי אלה עדיפה על השניה? יש חנות אחרת שכדאי לבקר במקום?

פורסם

יש'ך גם את קילומבו בדיזנגוף... למרות שאולי זה בעצם זה כלי זמר...

פורסם
  • מחבר

תודה. עוד הצעות?

פורסם

יש את סינמה פרדיסו שיש להם גראדו וגם נראה לי אולטרהסון. אבל המחירים שלהם קצת מעל התקציב.

עדין שווה לקפוץ ולהתרשם.

פורסם
  • מחבר

בינתיים הייתי בכלי-זמר בסנטר, ומסתבר שהם לא מחזיקים אוזניות של סנהייזר ושל קוס. נראה שאדר הם האופציה היחידה.

פורסם

נו אז ניסית בקילומבו מול כלי זמר?

פורסם

בינתיים הייתי בכלי-זמר בסנטר, ומסתבר שהם לא מחזיקים אוזניות של סנהייזר ושל קוס. נראה שאדר הם האופציה היחידה.

למה לא ביקרת בקילומבו? גם הם שם.

פורסם
  • מחבר

למה לא? כי במקרה עברתי באיזור הסנטר והייתי קצר בזמן, וכי ההודעה שהתייחסה לחנות הזו לא הייתה מספיק ברורה:

יש'ך גם את קילומבו בדיזנגוף... למרות שאולי זה בעצם זה כלי זמר...

שווה לבוא לשם במיוחד? או שעדיף כבר ללכת לאדר ולקנות שם?

פורסם

עד כמה שאני יודע אדר מאוד מאוד יקרים, תבדוק קודם את המחירים של שני הדגמים לפני שאתה נוסע.

פורסם
  • מחבר

עדכון: ביקרתי היום ב"אדר" וב"קילומבו" ובדקתי את ה-PortaPro וה-PX100. הקוס לא נוחות לי (הקשת לוחצת יותר מדי, גם כשהיא פתוחה עד הסוף וכשמתגי הלחץ על מצב light). הסנהייזר נוחות יותר, אבל הן נשמעו לי קצת חסרות חיים. בסוף וויתרתי ודחיתי את הקנייה לשלב מאוחר יותר, לאחר שאמצא מקום שבו אפשר לשמוע את ה-iGrado.

לגבי מחירים, אדר מבקשים על ה-PortaPro‏ 410 ש"ח (מחיר לא שפוי לדעתי), ועל ה-PX100 ‏330 ש"ח (יקר, אבל לא לגמרי מנותק מהמציאות). קילומבו רוצים 375 ש"ח על ה-PX100. מעניין אם מישהו קונה מהם במחיר הזה. לשם השוואה, המחיר של האוזניות האלה בחנויות אינטרנט בארץ עומד על כ-280~300 ש"ח, ובחנויות בחו"ל על כ-160~180 ש"ח. המחיר של אדר יקר, אבל אם הייתי משוכנע שהאוזניות האלה ייספקו אותי הייתי משלם אותו.

פורסם

על סאונד אפשר קצת להתפשר, אבל על נוחות לא.

עשית בשכל שדחית את הקניה.

פורסם

בחנות של www.headphones.co.il בירושלים , לפחות ככה הם אמרו לי(הם אמרו שכל מה שיש באתר יש להם ואפשר לבחון. אני ירושלמי אז אני מתכוון לקפוץ אליהם ביום ראשון כנראה...(באתר יש את הIGRADO אז אולי שווה לך לבדוק את האפשרות הזאת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים