פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים היום באמת במקרה הייתי צריך משהו שלא מצאתי בשום מקום אחר, ובצר לי פניתי לאופציה האחרונה (אימיול) ואכן, לא הצלחתי להתחבר כמעט לשום שרת
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים אני אומר תתרום את האיברים לחולים.ואת מה שישאר מהגופה תשלח לח"ול לשריפה ברקמטוריום [זה שהיה בארץ-כמה אירוני-הוצת]ותדאג שמחצית האפר תפוזר מחוץ למים הטרטוריאלים של ישראל והמחצית השניה תשלח אליך בכד יפה.ובנימה יותר רצינית,אצלי עובד מעולה נכון להרגע.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים גם אני לא יכול להתחבר אחרי שחבר שלי גם אמר לי שהוא לא מצליח מה קורה כאן ? יש אולי חסימה מסויימת ?
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים פתחתי את המיול עכשיו, אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בו, וגם לי לא מתחבר לשום דבר
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מה ההתבכיינותתורידו גרסא חדשה ורשמיתwww.emule-project.netוהכול עובד מעולה
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים אני עם HOT ובזב"ל וגם מהבוקר אצלי לא ניתן להתחבר לDONKEYSERVERS למיניהם.אבל ניתן לציין שבחרתי את השרת FREESEX משהו בסגנון,והוא מוריד לי על מהירות מקסימלית של 192K שזה 1.5 בעצם.אולי השרתים הטובים פשוט נסגרו זמנית\לתמיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.