פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים בהזדמנות נבקר אותך אולי אז נשמע בנוגע למבצע החד פעמי. בוא רק נגיד שעשיתי אתמול קנייה של כמה רמקולים (5 ליתר דיוק) במחיר דיי מצחיק, אז ה-2 הקטנים יותר הולכים למישהו אחר פה. מחר הוא כנראה יעבור לקחת אותם, אז אחרי זה אולי הוא יעדכן אותכם. אני בינתיים לא מוסר יותר מדיי מידע עריכה: ד"א, מי שמסתובב בלוחות הרלוונטיים יצליח לנחש על מה מדובר בלי יותר מדיי בעיות. Anatoli.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים אנטולי למה אתה מוכר את הסנטר של אומגה? חחח ראיתי מקודם כי אני מחפש לאחי ביד 2
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים זה לא הסנטר שלי, זה אחד אחר שהבאתי. בכל מקרה, זה לפרטי, אז אתה מוזמן לשלוח ה"פ.Anatoli.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מחבר משיחה עם היבואן נאמר לי שהם לא מגיעים עם שלט חוטי אבל כמחווה של רצון טוב הם ישלחו לי שלט חוטי בכל זאת..בכל זאת נאמר לי שהשלט רק שולט על הווליום ככה שעדיין לא מובן לי איך אני אמור לכבות עת המערכת כשהלחצן כיבוי מאחורי הסאב - לא הגיוני שאני אזיז כל פעם את כל השולחן כדי לגבות
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מחבר הווליום? אני לא שומע מוזיקה בלילה..או שהתכוונת שלכוון את העוצמה למינמימום בכל מקרה בלילה..
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים למקרה שאיזה אידיוט חסר חיים ישלח לך הודעה במסנג'ר באמצע הלילה כי שכחת אותו פתוח - עדיף עוצמה נמוכה
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים הווליום? אני לא שומע מוזיקה בלילה..או שהתכוונת שלכוון את העוצמה למינמימום בכל מקרה בלילה..במקום לכבות תנמיך את העוצמה למינימום, ההבדל בצריכת ההספק יהיה זניח.
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מחבר תודה בחור אבל עדיין..אם נשים רגע את צריכת החשמל בצד..זה קצת מוזר שלי שברמקולים שאמורים להיות איכותיים אין דבר כזה. אפילו בשלט שאני אמור לקבל לא טרחו להוסיף כפתור כיבוי קטן ופצפון..
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים למרות שזה מפגר קצת שאין (כי את הבחירה של לכבות או לא צריך להשאיר לך), יש גם לא מעט ציוד אודיופילי יקר שאין בו מתג כיבוי. הסיבה היא פשוטה. ברגע שהציוד בעוצמה מינימום (לצורך עניין, כל עוד שום דבר לא מתנגן זה אותו הדבר גם בווליום גבוה יותר ממינימום, זה לא קלאס A ) הוא לא צורך כמעט הספק, והרכיבים נמצאים במצב פעולה תמידי בלי שום "מכות" של כיבוי והדלקה. בעיקרון, במידה והמעגל מתוכנן טוב ככה שלא יווצר חום רב מדיי, זה אמור להאריך את החיים של הרכיבים. Anatoli.
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים ברוב המגברים הנורמליים גם אמורה להיות לוגיקה ש-"מכבה" את הפלט כאשר אין קלט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.