עבור לתוכן

AMD תייצר סדרה של משולשי ליבות (X3 X6 וכולי)....

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שיהיה x6.

להבנתי יעשו מה שקרה גם ה-cache במעבדים קודמים. כאשר מיצרים 4 ליבות ואחת דפוקה בגלל ייצור מנטרלים אותה ומוכרים כשלוש ליבות ולא מפסידים את כל ה-die הגדול והיקר. ניתן לעשות זאת גם כיוון שהמקור הוא מרובע ליבות אמיתי עם cache משותף לכל הארבעה כך ששלושת הליבות יחלקו את ה-cache.

פורסם

הם מסוגלים גם למכור כפולי ליבה מוזלים

מרובע עם שתי ליבות דפוקות/מנוטרלות

פורסם

וזה מה שיציל אותה!? :kopfpatsch:

פורסם

כנראה שזה הולך להיות סופי:

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3077&Itemid=1

נהדר... מי שלא רוצה ליבה כפולה ואין לו כסף למרובע ליבות, יש X3 מעבד תלת-ליבתי! :yelclap:

תודה AMD שאת דואגת לשוק ה-mid.

BTW לאינטל אין תשובה למעבד תלת. :P

פורסם

נכון אתה צודק מעבד תלת זה ה-דבר הבא פשוט בושה וחרפה שלאינטל אין שום מעבד שיכול להיתמודד עם הביצועים חסרי התקדים של הייצור הנכה הזה.

פשוט זה הולך ליהיות ה-דבר שיפיל את אינטל "הרוצח השקט" ממש....בוזזזזזזז פשוט שתוק אתה מביך את עצמך כבר! :screwy::bash:

אהה וסליחה אתה צודק תודה גם לAMD שנותנת לנו אוויר לנשום אוכל לאכול חשמל מים וכול שאר הצרכים הבסיסיים כי אם לא היא הרי העולם היה פשוט קורס אני לא מתאר לעצמי את היום שAMD תפשוט רגל העולם פשוט יתמוטט, יהיו מהומות בכול העולם יוכרז משטר צבאי בניו יורק והנשיא בוש ייברח לאייר פורס 1

פורסם

אתה יכול לזלזל אבל ביום שAMD תפשוט רגל תצטרך לשלם על מעבדים בסדר גודל של הE2160 של היום איזה 1000 ש"ח.

פורסם

אם הייתי מכיר את URIB הייתה יודע שאני אומר את זה לא בתקווה שהיא תפשוט רגל אלא בתקווה שייכנס לו סוף סוף לראש שהיא לא המשיח על החמור הלבן...כולה חברה שבזמן האחרון דיי כושלת וכול איזה פלוץ שהיא מפליצה הוא נושם אותו בתאווה כאילו זה קטורת הנביאים בבית המקדש...

מעבד תלת ליבות...פשוטו כמשמעו שזה קיצוץ נזקים במקום לעשות 2 ליבות ממעבד 4 ליבות שנידפק להם הם עושים 3 ליבות במחשבה שזה ייתפוס בשוק...ממש כמו ה4X4 שלהם יהיה עכשיו 3X3 שזה אפילו לא נישמע טוב

פורסם

אתה יכול לזלזל אבל ביום שAMD תפשוט רגל תצטרך לשלם על מעבדים בסדר גודל של הE2160 של היום איזה 1000 ש"ח.

נכון... אבל לצערנו AMD חופרת לעצמה את הקבר.

נראה לי שהבעיה של AMD היא שיותר מידי מאמינה ב PR של עצמה... ואולי גם של אנשים כמו אורי - במקום לנהוג בשיקול דעת.

בכל מקרה ה X3 נשמע מעניין אבל זה ממש לא הדבר שיציל את AMD. ואינטל יכולה להתחרות בה יפה מאוד עם מרובעי ליבה מתומחרים נמוך שכר ייוצרו ב45 ננומטר מה שמוזיל אותם משמעותית.

פורסם

נכון... אבל לצערנו AMD חופרת לעצמה את הקבר.

נראה לי שהבעיה של AMD היא שיותר מידי מאמינה ב PR של עצמה... ואולי גם של אנשים כמו אורי - במקום לנהוג בשיקול דעת.

בכל מקרה ה X3 נשמע מעניין אבל זה ממש לא הדבר שיציל את AMD. ואינטל יכולה להתחרות בה יפה מאוד עם מרובעי ליבה מתומחרים נמוך שכר ייוצרו ב45 ננומטר מה שמוזיל אותם משמעותית.

צפויה הוזלה נוספת במעבדי אינטל לא?? זה אף פעם לא קורה כי בא להם, ללא ספק הK10 שעון פר שעון יותר יעיל מהC2D ולאינטל תהיה תחרות, מעבד משולש ליבות יהיה עדיף למכירות מאשר לזרוק את אותו הDIE כי ליבה אחת יצאה פגומה, זה דווקא יהיה נחמד.

פורסם

כולה חברה שבזמן האחרון דיי כושלת וכול איזה פלוץ שהיא מפליצה הוא נושם אותו בתאווה כאילו זה קטורת הנביאים בבית המקדש...

:lol: :lol:

לדעתי אלו שיקנו מעבד תלת ליבתי, במקרה גם נוסעים במכוניות כאלה:

P1030392.JPG

פורסם

צפויה הוזלה נוספת במעבדי אינטל לא?? זה אף פעם לא קורה כי בא להם, ללא ספק הK10 שעון פר שעון יותר יעיל מהC2D ולאינטל תהיה תחרות, מעבד משולש ליבות יהיה עדיף למכירות מאשר לזרוק את אותו הDIE כי ליבה אחת יצאה פגומה, זה דווקא יהיה נחמד.

מן הסתם זה עדיף מאשר לזרוק את הDIE ולהפסיד רווחים, אבל זה עדיין נשמע כמו צעד נואש עקב YIELD לא בשמיים.

פורסם

זה לא היה פתרון של IBM ל- CELL ? כלומר שיווק דפקטים במחיר נמוך יותר?

פורסם

אם מדובר במרובעי ליבות שנדפקו מבחינה שיווקית (ורק שיווקית) זה ממש גול עצמי. זה כמו להודות שיש לך מוצר נחות.

מבחינה טכנולוגית ועם תמחור נכון יש לזה בהחלט מקום. כמה שיש יותר מבחר תמיד לצרכן זה יותר משתלם.

אם זה יגרור הוזלות של אינטל אז זה ממש מהלך מבורך.

פורסם

הCELL לא בנוי משלוש ליבות הוא בנוי מליבה מרכזית אחת +7 ליבות חלשות יותר

אתה מתכוון אולי למעבד של ה360 שבנוי על 3 ליבות זהות

אבל זה לא בעית יצור המעבד פשוט תוכנן ככה

במיקרה של AMD התלת ליבתי ניראה לי רעיון מטומטם

אני בטח לא הולך לקנות מעבד כזה

גם ככה תוך כמה חודשים לערכתי מחיר הQ6600 הולך לרדת יותר

וזה רק עניין של זמן עד שיהיו בשוק מרובעי ליבה תקציבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים