פורסם 2003 במרץ 822 שנים כחלק מהאהבה שלי למכוניות אני אוהב גם משחקי מרוצים. לאחרונה גיליתי משחק חדש שעומד לצאת, קוראים לו LIVE FOR SPEED. בנתיים אפשר להוריד את הדמו מהלינק הזה : http://lfs.racesimcentral.com/ וכדי לקבל חדשות על המשחק ועוד על משחקי מרוצים : http://www.bhmotorsports.com/ המשחק הנ"ל הוא כל-כך מקצועי (אפשר לכוון המון כגון : בולמים, זוויות היגוי, הנמכות ועוד..) בגרסת הדמו ניתן להתחרות לבד וגם באינטרנט עם שחקנים אחרים (והם מעולים). המשחק הוא כל-כך מקצועי שאתה מרגיש את כל חוקי הפיזיקה שחלים על האוטו (וזה ברצינות) רק חסר שנהיה ברכב. חשבתי לעצמי, למה שלא תורידו את הדמו(אני כבר הורדתי), תשחקו תתאמנו, לבנתיים נקים מועדון שבו יהיו רשומים מתחרי המשחק , נעשה תחרויות ,נרשום שיאים ועוד.. שוב אני חוזר על מה שאמרתי - המשחק הוא מקצועי. הדמו הוא 34 מ"ב, הגרפיקה והסאונד סבירים ואפילו במחשבים איטיים יחסית ניתן לשחק במשחק. יש 3 מכוניות וכמה מסלולים, כדי לנהוג במכוניות המהירות צריכים לזכות בנקודות. המשחק מתפתח ומתעדכן וצריך לבדוק עדכונים כל כמה ימים מהאתר הרשמי (הלינק הראשון). זהו,מה אתה אומרים?? זה יכול להיות כיף - מעין השתוללות עם חברי הפורום וללא סיכון אני ממליץ בחום!
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים תשמע,אתה ואני באותו הראש, ושיחקתי בו לפני למעלה מ 3 חודשים.אבל גרסת הדמו כ"כ לא מוגמרת, ולא נקייה שלא נהנתי מספיק. אבל רואים את הפוטנציאל !! מעניין כמה הם יושבים רק על הפיזיקה של מנוע המשחק הזה !!??אבל אין ספק שזהו משחק שארכוש במלוא כספי - רק שיצא כבר.עד אז, אשחק ב GT3 ב PS2 בעבודה.HF
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מחבר הדמו הבא הולך להיות עם שש מכוניות ושישה מסלוליםוהרבה יותר רציני מבחינת גרפיקה.צור קשר בפרטי אם בא לך לשחק
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים מחבר אם תראו לפעמים שרת בשם club israel אז תדעו שהוא שלי ואני פתחתי אותותיכנסו ונשחק.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים אוקיי, אני מוריד את הדמו...נשמע ונראה נחמד מאוד..גם אני כמוך חולה מכוניות, אני מחכה לקולין ראלי 3.0 שייצא ביוני השנה...נראה פצצה...
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים למה כל פעם שנותנים ארמברקס באמצע סיבוב הוא ישר שובר את ההגה לכוון השני!?לא משנה מה אני לוחץ...והורדתי את כל העזרים שיש (כשהמחשב עוזר בפניות וכאלה)
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים פששש ממש אמיתי!!!סוף סוף אני יכול להתאמן במחשב על הרמת בלם יד בסיבובים...לא עוד שחיקת גלגלים ברכב של ההורים! ;Dועכשיו ברצינות...המשחק נראה בעל פוטנציאל רציני ביותר אך נדרשים שיפורים בתחום הגרפיקה וכמובן תמיכה בג'וייסטיקים :-\
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים אחי, קשה מאוד לשלוט....אני עם הגה והפניות נראות בלתי אפשריות ממש....יחי משחקי הראלי האיכותיים!!!
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים הכל יפה חוץ מהקטע שכל פעם שמרימים ארמברקס בסיבוב הוא ישר שובר הגה לכוון ההפוך אי אפשר לעשות פניות חדות ככה תמיד נזרקים לשוליים
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים מחבר צריך להיות מקצוען במשחק הזהבקשר להרמת הנדברקס (לא ארמברקס) , צריך לפני הסיבוב (קצת הרבה) ואז אתה משתלב יפה.זה בא עם הניסיוןלי יש את המכונית השנייה שהיא הרבה יותר קשה לנהיגה.
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים יש לי את השלישית ואני עדיין לא שולט טוב.... אני תמיד מתחרבש בסיבוביםותמיד מפסיד באינטרנט (הם פשוט תותחים שם)
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים אני לא יודע... משהו שם מוזר...הוא גם בפניות לא מסובב את כל ההגה! הוא רק מזיז אותו קצת אבל לא שוברגם המחשב כל הזמן מנסה לתקן אותי אם אני נזרק (זה גם הקטע שבו הוא שובר לכוון ההפוך למרות שאני פונה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.