עבור לתוכן

המלצה לאוזניות בערך ב300 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום שמי סטס , אני מחפש אוזניות טובות לנגן בערך ב-300 שקל בינתיים אני שומע מוזיקה בפלאפון שלי - NOKIA N73ME ולפני שהאודיאופילים מתנפלים עלי, אני מתכוון לקנות מאוחר יותר נגן איכותי ( משהו כמו D2 או אולי משהו מהחדשים שייצא בקרוב) שינצל אוזניות איכותיות (תקנו אותי אם זה לא משנה).

אני מעדיף אוזניות סגורות ולא IN EAR למרות שגם זו אפשרות אם כי בעדיפות נמוכה. אני עומד להתחייל ולכן רוב הזמן שבו אשמע מוזיקה כנראה יהיה בתחנות/אוטובוסים כך שחשוב לי שהאוזניות יתאימו לסביבות כאלו. אני כמעט בטוח שזה לא משנה אבל סוג המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר רוק על כל ענפיו קצת מטאל מתקדם וסתם דברים מפה ומשם שאני פשוט אוהב...

חשבתי על Sennheiser PX100 או MPX100 העניין הוא שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם אם יש בכלל ושמעתי שגם AKG K26P אמורות להיות טובות. אני חושב שמאחורי הראש זה יותר נוח אבל זה לא ממש חשוב לי.

תודה לכל העוזרים

פורסם
  • מחבר

אין אף אחד שיכול לעזור לי ?

(סליחה על ההקפצה ד"א)

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה ? עברתי איכשהו על חוקי הפורום?

פורסם

אני גם מתכוון לקנות אוזניות במחיר הזה בערך. חשבתי על ה PX100 או על ה PMX100 שהן זהות מלבד המבנה: ה PX הן קשת רגילה וה PMX הן קשת עורפית. קראתי עליהן הרבה ביקורות טובות. ממה שקראתי הן יותר איכותיות מה K26P. ה K26P סגורות ככה שהן אטומות יותר לרעש אבל מצד שני קראתי שלהרבה הן לא נוחות. יש גם את ה PortaPro של KOSS שקראתי שגם הן מומלצות (אבל ממש מכוערות לדעתי).

אני חושב שהכי טוב פשוט ללכת ולשמוע אותן. אני מתכנן ללכת לקילומבו בדיזינגוף סנטר ולשמוע אותן.

פורסם
  • מחבר

אני גם מתכוון לקנות אוזניות במחיר הזה בערך. חשבתי על ה PX100 או על ה PMX100 שהן זהות מלבד המבנה: ה PX הן קשת רגילה וה PMX הן קשת עורפית. קראתי עליהן הרבה ביקורות טובות. ממה שקראתי הן יותר איכותיות מה K26P. ה K26P סגורות ככה שהן אטומות יותר לרעש אבל מצד שני קראתי שלהרבה הן לא נוחות. יש גם את ה PortaPro של KOSS שקראתי שגם הן מומלצות (אבל ממש מכוערות לדעתי).

אני חושב שהכי טוב פשוט ללכת ולשמוע אותן. אני מתכנן ללכת לקילומבו בדיזינגוף סנטר ולשמוע אותן.

זהו גם אני פחדתי שהK26P יהיו לא נוחות (כי הן נראות קצת קטנות) אז אני גם חושב ללכת לדיזינגוף ולבדוק ד"א ראיתי של PX יש שני חוטים ולPMX רק אחד זה משנה משהו ?

פורסם

ה PX וה PMX אלה אותן אוזניות פשוט עם מבנה שונה. יתרון אחד של ה PX הוא שהן מתקפלות לעומת ה PMX שלא.

פורסם

יש להם את כל הדגמים שציינת בתצוגה?

פורסם
  • מחבר

יש להם את כל הדגמים שציינת בתצוגה?

כן יש להם דיברתי איתם היום וראיתי שיש גם את האוזניות האלה http://www.djshop.co.il/category/headphones_mixit ב300 שקל למישהו יש מושג איך הן ?

פורסם

אוקי, נראה לי שאני אקפוץ אליהם ביום שישי.

אגב, אפשר למצוא בארץ את ה-iGrado ב-250 ש"ח. לפי הביקורות בחו"ל הן אמורות להיות אוזניות מעולות שנותנות פייט ל-PX100 ול-PortaPro.

פורסם
  • מחבר

אוקי, נראה לי שאני אקפוץ אליהם ביום שישי.

אגב, אפשר למצוא בארץ את ה-iGrado ב-250 ש"ח. לפי הביקורות בחו"ל הן אמורות להיות אוזניות מעולות שנותנות פייט ל-PX100 ול-PortaPro.

אבל רשום שהן "פתוחות מצידן החיצוני" זה אומר שגם מי שמסביב שומע ?

פורסם

לי יש את הK26P.

אחלה אוזניות , אבל לוקח קצת זמן עד שהן תרככות, ואתה מתרגל אליהן.

פורסם
  • מחבר

לי יש את הK26P.

אחלה אוזניות , אבל לוקח קצת זמן עד שהן תרככות, ואתה מתרגל אליהן.

אתה משתמש בהן בחוץ? אם כן עד כמה טובה הסגירה שלהן ?

ואיך הן בווליומים גבוהים ?

פורסם

בחוץ , סגירה די טובה , אם כי תלוי בעיקר במבנה האוזן. לא מפעיל אותן על ווליום גבוה.

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי על לחרוג אולי בשביל הAKG 518 וגיליתי שיש גם דגם ששמו AKG K81 והוא נראה מאד מאד דומה ל518 יש למישהו מושג מה ההבדל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים