עבור לתוכן

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב... ולא ממש מבין בזה

Featured Replies

פורסם

היי

אני פונה ללב שלכם... ;)

אני רוצה להוסיף 1GB ולא ממש יודע מה מתאים, כי מזכרוני, כשהרכבתי את המפרט דרך הפורום המקביל לבניית מפרטים, אמרו שלא כל דבר מתאים (זיכרון ללוח אם). אני מצרף תמונה שמראה את הפרטים שנראה לי שהם החשובים...

המלצותיכם יתקבלו בברכה

כמו כן, אם אתם יכולים לומר לי מהם המחירים שאני אמור לצפות להם...

תודה מראש לעל העוזרים

שנה טובה וחתימה טובה.

תודה על הערה הבונה... ;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

רק שחכת את התמונה :)

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אני מתחנן לעזרתכם... :s05:

פורסם

כל זיכרון DDR2 בתדר 667MHz בCL5 יתאים...

פורסם

יש לך 1GB זיכרון מסוג DDR2 שעובד בתדר של 667MHz. מכיוון שאתה עובד בערוץ כפול, אני מניח שיש לך 2 מודולים של 512MB כל אחד (או 4 של 256MB, אבל זה פחות סביר).

אם אתה רוצה להוסיף עוד 1GB זיכרון, אתה צריך לקנות עוד 2 מודולים של 512MB מסוג DDR2 בתדר 667MHz (קודם תוודא שיש לך עוד 2 סלוטים פנויים לזיכרון), אבל סביר להניח שה command rate שלך יירד מ 1T ל 2T.

אני ממליץ למכור את הזיכרון שיש לך כרגע ולקנות 2 מודולים זהים של 1GB כל אחד מסוג DDR2 בתדר 667MHz - ככה גם תקבל 2GB זיכרון, גם תעבוד בערוץ כפול, וכנראה גם תשמור על command rate של 1T.

המחירים - אתה יכול לראות בעצמך בחנויות באינטרנט, אבל מודול אחד של 1GB מסוג DDR2 בתדר 667MHz יעלה לך בערך 200-250 ש"ח.

בכל מקרה, רצוי שתקנה זיכרון של חברה מוכרת, ושתהיה לו אחריות של לפחות 3 שנים.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה

עד כמה שזכור לי - יש לי כרטיס אחד של 1GB, למרות שכשאני מסתכל על החשבונית עם המפרט אני רואה שיש לי שני כרטיסים של 512 של twinmos.

הוצע לי להחליף את הכל לשניים של 1GB של kingston, בטענה שזה יעבוד יותר טוב (וכמובן בעלות מעט יותר גבוהה).

שאלתי מתחלקת לשניים- איך בכלל twinmos ואם מה שאמרו לי מחברת המחשבים הוא נכון?

פורסם

אין לך אחד של 1 ג'יגה, יש לך זוג 512.

פורסם

קודם כל תודה

עד כמה שזכור לי - יש לי כרטיס אחד של 1GB.

כל שאר הדברים שרשמת- אין לי מושג מה הם אומרים...

עוד שאלה- איך אני יכול לוודא שמחשב שלי עובד בצורה אידיאלית? או לחילופין, מה אני יכול לעשות כדי שיעבוד ככה? (אני לא מהמבינים בזה...)

המון תודה

הוא התכוון שבעבודה עם 4X512 העבודה לא תיהיה "יעילה" לכן עדיף לך למכור ולשדרג ל

2X1024

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים