פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים הימרתי על הביקורות הטובות שקראתי כאן על Altec Lansing ATP3, 2.1, קניתי ואני נהנה מכל רגע. בתקציב הזה (340 ש"ח) קשה לי להאמין שיש משהו טוב יותר. לחובבי הצליל הגבוה והמדוייק - חובה לשמוע אותם לפני שאתם קונים משהו אחר. שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים המחיר הזול ביותר שניתן למצוא ברשת, תהנה.באיזה חנות בידיוק יצא לך לשמוע את הרמקולים? או שמה שמעת אותם אצל חבר?ואמרת שקנית 340, מאיפה קנית את הרמקולים? כמה זמן אחריות, מול מי אתה עומד באחריות/יבואן, ועל מה האחריות?ושאלה נוספת שהיא טכנית יותר, איך הסאבוופר של הרמקולים? יותר מדיי "בום-בום" או שהוא לא עושה יותר מדיי רעש ומוציא אוויר רק שצריך?
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר קניתי ב-KSP רח' דרך השלום 5 ת"א (ליד תחנת רכבת השלום, ליד מגדלי עזריאלי).שמעתי אותם בחנות. לגבי אחריות - אין לי מושג (לא יכול להציץ בניירת שלהם עכשיו), אבל בכזה מחיר מי צריך אחריות. מתקלקל? זרוק וקנה חדש!...הסאב מעולה. אני לא משתמש בהם למשחקים אלה למוסיקה בלבד (ג'אז, קלאסי, צ'ילאאוט) כך שהסאב לא "נקרע" כל כך.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים ksp נותנים שנה אחריות, היית משקיע עוד 10 שקל מקבל 2 אחריות מחנות מורמלית עם התחייבות להחלפה לחדש.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים אני רוצה לקנות אותם גם אבל הסאב שלהם לא קטלני כלכך בטח,אני רוצה לקנות Z2300 אבל קשה להשיג אותם.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים אני רוצה לקנות אותם גם אבל הסאב שלהם לא קטלני כלכך בטח' date='אני רוצה לקנות Z2300 אבל קשה להשיג אותם.[/quote']מה זאת אומרת "קשה להשיג אותם", הכוונה שאין אותם במלאי? כי לפי מה שראיתי לפני כמה ימים יש אותם במס' חנויות.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים אני גם מתכנן לקנות אותם בזמן הקרוב.. למרות שאני מתלבט בין 2.1 ל-5.1..באיזה כרטיס קול אתה משתמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.