עבור לתוכן

הכטיסים החדשים של Nvidia שיוצאים בנובמבר יהיו....

Featured Replies

פורסם

הכטיסיסם החדשים יהיו יותר טובים מה8800GTX או לא .... אני בטוח יודע שהG92 הוא נקרה 8700 והוא יהיה פחות טוב מהכטיסים של עכשיו אבל יש עוד כטיסים שיוצאים ... מישהו יודע אם הם יהיו יותר טובים ??

פורסם

לא ברור בדיוק מה יצא לפי השמועות כרטיסי ביניים שאמורים לסגור את הפער בין 8600 ל 8800

חוץ מזה לא ידוע כלום על כרטיסים למשתמשי קצה...

פורסם
  • מחבר

אם אני צריך להזמין את המחשב עוד כמה ימים אז לקנות את ה8800GTX או לקנות ה8800GTS 320 ואז להחילף לחדשים שיצאו ?

פורסם

כן יש לי פחות או יותר את אותה ההתלבטות ואין תשובה חד משמעית אף אחד לא יודע מה תהיה הירידה במחיר. קרוב לוודאי שבדגם של ה 320 תהיה ירידה יותר גדולה.

ושוב תלוי אם אתה רוצה למכור ולקנות כרטיס מהדור החדש, ואל תשכח שהם יהיו בממשק pci-e 2 , מה שיגרור החלפת לוח אם, אני בטוח שלא לקחת את זה בחשבון...

פורסם

לא שווה לקנות כרטיסי מסך כרגע , אולי לחכות לדור החדש.

זה גם מה שאני עושה.

פורסם
  • מחבר

לי נראה שאני הולך על ה8800 ultra כי זה רק 30 $ הבדל מה 8800GTX וגם אני לא רוצה עכשיו להחליף גם את הספק כוח ואת הלוח אם ... גם שזה בהרבה יותר יקר ... נכון ?

פורסם

לפי השמועות שרצות ה G92 יחליפו את ה 8800 ויהיו יותר חזקים (הרבה יותר)

ו יהיה גם G96 או G98 לא זוכר שיחליפו את הזולים

פורסם
  • מחבר

אני יודע בוודאות שהG92 נקראים 8700 ולפי השם אתה יכול להסיק שהם יהיו פחות טובים ...

פורסם

נכון יותר שווה לחכות אבל כשאני משיג GTX בהנחה חד פעמית (מחו"ל) ב - 2000 ש"ח אז לא נראה לי שיש כאן התלבטות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים