פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים זה לא בגלל הווינדוס זה בטוח,עשיתי פירמוט ועדיין ככה.אין מסך כחול,אין קבצי דאמפ.שאני נכנס למשחק,כל משחק,הוא עולה,ואחרי זה עושה ריסטרט ללא סיבה.אין קבצי דאמפ,איך אני אדע מה היא הבעיה?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים תנסה להוריד דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך,בכל מקרה לא יודע אם איזה תוכנה בדקת טמפרטורה, תבדוק עם אברסט,בהצלחה
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים גם לי המחשב עושה ריסרט בחלק מהמשחקים כמו טוני הוק החדש ועד כמה הפיתרון היחידי שמצאתי זה פשוט לא לשחק אבל אני גם מאמין שבגלל שהמחשב שלי כבר די דפוק כי יש לי לוח אם סדוק שאבא שלי אילתר לו תיקון והספק שלי נשרף ואבא שלי תיקן אותו ככה שאין לי ממש ציפיות מהמחשב אולי המחשב שלך גם כזה? אם הוא חדש אז נסה אולי להביא אותו לאיפה שקניתי מהם שינסו לתקן
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים יכול להיות שהספק כוח בעומס-יתר כשהכרטיס מסך נכנס לעבודה.תנסה להפעיל את S&M עם V במאמץ של ה PSU.+תוסיף מפרט.
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מחבר רק עכשיו שמתי לב ,המחשב לא עושה ריסטרט,במסך פשוט מוצג no signal והמחשב לא עולה יותר .צריך לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר כדי שיעבוד.המחשב עבר את הבדיקה של S&Mהמפרט הוא p4p800 deluxenorthwood 2.6512 mb ram kingsotnewd 160 sata XFX 6600GT AGP[br]פורסם בתאריך: 19.09.2007 בשעה 22:27:45הבעיה היא בכרטיס מסך.כשאני מפעיל תוכנה שמעמיסה על הכ.מסך כמו ATI TOOL המסך מראה no signal.הטמפ' שלו במנוחה היא 60,נורמלי בשביל הכרטיס הזה.במאמץ אני לא מצליח לראות כי הוא מראה את הבעיה הנל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.