עבור לתוכן

עזרה לגבי חום המחשב שלי והאיטיות שנוצרה בוא + תמונות

Featured Replies

פורסם

היי מה המצב אני צריך עזרה לגבי המחשב שלי

המחשב שלי דווקא בנוי בצורה טובה הוא דיי חדש יחסית לדור הזה של המחשבים [אבל לא על זה אני מדבר אלה על זה שהוא ניהיה איטי וקופצני בזמן האחרון]

כול פעם שאני מפעיל תוכנה או סרט או משחק [ממש שלו צריך הרבה FPS כמו TACTICAL OPS או CS

הוא מתחיל ולעשות בלאגן כמו תקיעות קטנות של מספר שניות כול כמה זמן וזה מאוד מעצבן ..

הינה תמונ שעשיתי עכשיו זה המאווררים שלי .. אם יש בעיה תסבירו לי אותה ומה אפשר לעשות ..?

123vd6.th.jpg

והינה כול המחשב שלי [חומרה ] Everest

http://www.planetnana.co.il/harelzh/Report.htm

פורסם

חדש? לא.

בנוי בצורה טובה? :screwy:

המאווררים שלך עובדים במהירות נורמאלית.

ניסית לעשות סריקת וירוסים?

פורסם

הטמפ' בסדר...

תנסה לעשות סריקת וירוסים, ספייווארים וכל החרא הזה....

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה אח שלי יצא 6 קוקיזים וזהו .... הוינדוס עצמו הותקן לפני חודש ואין בוא מעמסה של תוכנות

חוץ מזה שעדכנתי את הכרטיס מסך

ועדכונים אוטומטים וקריטים

אני לא מצליח להבין מה הבעיה אני ניקיתי אותו אתמול בלחץ אוויר נמוך ואין לי שום אבק במחשב .. יכול להיות שיש משהו בחומרה שהשתנה כי היה לי ויסטה לפני זה

ומחקתי אותו לחלוטין והתקנתי אקס פי [אני דיי מבין ..]

פורסם

עשיתי את זה אח שלי יצא 6 קוקיזים וזהו .... הוינדוס עצמו הותקן לפני חודש ואין בוא מעמסה של תוכנות

חוץ מזה שעדכנתי את הכרטיס מסך

ועדכונים אוטומטים וקריטים

אני לא מצליח להבין מה הבעיה אני ניקיתי אותו אתמול בלחץ אוויר נמוך ואין לי שום אבק במחשב .. יכול להיות שיש משהו בחומרה שהשתנה כי היה לי ויסטה לפני זה

ומחקתי אותו לחלוטין והתקנתי אקס פי [אני דיי מבין ..]

הממ המחשב שלך נחשב לחדש ב2003 ב2004, נחשב לטוב ממש לא אפילו לא קרוב לזה, ובנימה הזאתי נחזור לנושא.

אמרת שעדכנת את הכרטיס מסך, אני מתאר לעצמי שזה דרייברים, הכרטיס מסך שלך גמר את חייו כשהוא רק יצא ולכן מומלץ להשתמש רק בדרייברים ישנים.

מניסיון שהיה לי עם ה5200 הייתי ממליץ לך 45.23, תנסה אותם זה יכול לפתור תבעיות, התקנת גם דרייברים ללוח אם?

פורסם
  • מחבר

לא .. אפשר עזרה בזה? [כיוון , אתר]

ואיפה יש גירסאות ישנות של דרייבירים לכרטיס מסך ? כתובת ?

פורסם

ע"פ SpeedFan רשום:

Bad thresholds Checksum($17), על סמך בדיקה נראה כי זה קורה לעוד אנשים בעיקר בעלי דיסקים קשיחים של Maxtor, אבל הייתי מציע לך בכל זאת לבדוק את הדיסק קשיח שלך בעזרת תוכנת דיאגנוסטיקה שמיועדת לכך הנקראת: PowerMax

פורסם
  • מחבר

אני חייב להגיד קודם תודה רבה ! הבעיה הייתה באמת הכרטיס מסך [הדרייברים]

שמתי דרייבר ישן .. גירסה אחת לפני שיצא חבילות ה FORSWARE שלהם .. משהו כמו 98.משהו ...

תודה רבה מאוד ! המחשב זז כמו טיל ! והמשחקים שלי עובדים בוא ..

אני כבר חושב בנתיים על שידרוג רציני למחשב משהו אם שני ליבות ו GFORE8800

רציתי להגיד תודה גם על המאמרים והידיעות שלכם ועל המפרטים זה מאוד עזרלי !

אפשר לנעול

פורסם

חח אז פשוט לא התקנת DRIVER לכרטיס מסך?

פורסם

אני חייב להגיד קודם תודה רבה ! הבעיה הייתה באמת הכרטיס מסך [הדרייברים]

שמתי דרייבר ישן .. גירסה אחת לפני שיצא חבילות ה FORSWARE שלהם .. משהו כמו 98.משהו ...

תודה רבה מאוד ! המחשב זז כמו טיל ! והמשחקים שלי עובדים בוא ..

אני כבר חושב בנתיים על שידרוג רציני למחשב משהו אם שני ליבות ו GFORE8800

רציתי להגיד תודה גם על המאמרים והידיעות שלכם ועל המפרטים זה מאוד עזרלי !

אפשר לנעול

אני שמח מאוד, את הגרוטאה שלך אין למה לשדרג, רק עם הלוח תומך בC2D אבל אני בספק אם תרצה לשחק במשחקים מ2004 ועד היום(להוציא מספר מועט) תצטרך מקשב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים