פורסם 2002 בינואר 1823 שנים מישהו יודע איך זה הגיע לפה? באמת אין לי מושג מה זה... מה זה עושה? האמת, יש לי איזה שם חשוד בראש ;D
פורסם 2002 בינואר 1823 שנים בטח התקנת תוכנה והיא אוטומטית הכניסה את עצמה ל startup והיא עובדת כל פעם שהוינדוס נפתחתעשה על זה delete וזהו
פורסם 2002 בינואר 1923 שנים ENCODER אשם בזה ! הוא שתל קוד סודי שלו במחשב שלך ועכשיו אתה חשוף לריגול :lol: :lol:
פורסם 2002 בינואר 1923 שנים מחבר ENCODER אשם בזה ! הוא שתל קוד סודי שלו במחשב שלך ועכשיו אתה חשוף לריגול :lol: :lol: זה מה שחשבתי...! (בדקתי, זה איכשהוא קשור ל-Media Player) ו-JaCkAss : בחייייייית זומזום! ;D
פורסם 2002 בינואר 1923 שנים ENCODER אשם בזה ! הוא שתל קוד סודי שלו במחשב שלך ועכשיו אתה חשוף לריגול :lol: :lol: זה מה שחשבתי...! (בדקתי, זה איכשהוא קשור ל-Media Player) ו-JaCkAss : בחייייייית זומזום! ;D חחחחח מה אתה טמבל אז בשביל מה כל התרד הזה אתה עשית מעצמך צחוק לא אני חמאר!!
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים מחבר ENCODER אשם בזה ! הוא שתל קוד סודי שלו במחשב שלך ועכשיו אתה חשוף לריגול :lol: :lol: זה מה שחשבתי...! (בדקתי, זה איכשהוא קשור ל-Media Player) ו-JaCkAss : בחייייייית זומזום! ;D חחחחח מה אתה טמבל אז בשביל מה כל התרד הזה אתה עשית מעצמך צחוק לא אני חמאר!! ילד - לא עשיתי מעצמי שום דבר, זו הייתה בדיחונת. (ועם כל הכבוד לידע שלך במחשבים גם בן לאדן יודע למחוק את הקיצור מה-Startup) ובכלל - תשקול מילים. אתה לא מכיר את הבן אדם שמולך, אז מה אתה נחפז לקלל? (לפרטים: אני ב-ICQ.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.