עבור לתוכן

פעם ראשונה מתנסה באובונטו 7.04

Featured Replies

פורסם

טוב אז שיכנעו אותי, יש לי XP על הלפטופ, ועכשיו הקצתי לאובונטו 12 ג'גיה, והתקנתי אותו.

זה פעם ראשונה שלי שאני בכלל רואה מערכת לינוקס כלשהיא... =\

התקנתי את ברייל הזאת, תוכנה פצצה, סידרתי שם כל מיני דברים...

אבל יש לי מלא שאלות ואני בטוח שיהיו עוד מלא אז אני לא יפתח עוד נושאים אני יקפיץ את הדיון הזה...

שאלות:

1) איך אני מוסיף לי את השפה הרוסית, והעיברית? ואיך אני מחליף שפה? ראיתי פה מישו אומר Lalt+Ralt?

2) אני משתמש בMOVIE PLAYER נראה לי.. :-\ והורדתי כמה קודקים, וזה לא מראה לי את הסרט כמו שצריך, עושה שטויות, מסך שחור במקום סרט, לפעמים כן מראה אותו.... מה להוריד?

3) לא יודע מה לחצתי, אבל השורה למעלה, והשורה למטה, נעלמו. :kopfpatsch: איך אני מחזיר אותם?

4) השאלה שממש מעניינת אותי, אצל חבר כשהוא שם את העכבר על קובץ מוזיקה כלשהוא, הוא ישר מושמע ברקע, ממש אהבתי, יש לי את הנגן שלו, אבל לא עובד אצלי.. =\

זה הכל בינתיים, מחכה לתשובות. =)

פורסם

לגבי 1 :

System -->Preferences --> Keyboard --> layout (tab) --> Add

משמה תוסיף איזה שפה שאתה רוצה..

פורסם

1. תכנס לאן שההוא ^^ אמר, ושם תוסיף את השפות. על מנת להחליף בין השפות הקיצור ברירת מחדל הוא 2 ה ALT.

ניתן לשנות זאת ב LAYOUT OPTIONS, ושם ב GROUP/SHIFT BEHAVIOUR. סמן שם את מה שאתה רוצה, אני מאמין ALT+SHIFT.

2. העמוד הבא אמור לענות לך על כל השאלות שקשורים בפורמטים שהוא לא מנגן כברירת מחדל: https://help.ubuntu.com/community/RestrictedFormats

3. השורות האלה לא מופיעות בכלל, גם אחרי הפעלה מחדש?

אם כן, אז אני חושב שתנסה לעשות ימין באחת הפינות או הקצוות של המסך, יכול להיות שיופיע שם ADD PANEL.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שאלה: כשאני מפעיל ת'מחשב, עולה לי הBOOT, ושואל אם אני רוצה UBUNTU או XP... אם אני לא מולחץ כלום, הוא נכנס לאפשרות הראשונה, UBUNTU.

אני רוצה להפך, שכשאני לא לוחץ כלום הוא יכנס לXP, איך אני עושה את זה? :s05:

פורסם

תשתמש בכפתור החיפוש.

ענו על זה לפחות 5 פעמים (רק ממה שאני זוכר).

עריכה:

נוסף לסטיקי

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292777.0

פורסם
  • מחבר

סבבה, חיפשתי, מצאתי, סידרתי, תודה! :yelclap:

עוד שאלה:

אני הורדתי מיליון קודקים, ומיליון נגנים, בניסיון לגרום לסרטים שלי לפעול חלק, אבל לא עזר. וזה עוד כשלא ידעתי שלא כדאי להוריד דברים שרשום עליהם UGLY, ו BAD, וכאלה... MP3 אהבתי לנגן עם XMMS. סרטים עדיין לא עובדים כמו שצריך.

מישו יכול להגיד איזה קודקים להוריד, ורק אותם, ככה שכל הסרטים יעבדו, וכל ה MP3? ואיזה נגן סרטים מומלץ? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים