עבור לתוכן

השוואה בין שתי זוגות של אוזניות.

Featured Replies

פורסם

אהלן.

קניתי לא מזמן את הEP630 ואני לא הכי מרוצה מהן, פשוט לא אהבתי את כל הרעיון של הIn Ear-Canal [PLUG] והייתי מעדיף להחליף אותן.

נתקלתי בשתי אפציות, האחת:

SENNHEISER HD201

השניה, SONY MDR-V150.

קריטריונים: שיהיו נוחות, שיתאימו למוזיקת רוק [מטאל], שיהיו כמה שיותר ניידיות [קשה לי מתמונה של 200X200 להחליט מה "נייד יותר"] בלי להתפשר על איכות הסאונד - שתיהן בתקציב שלי, 200ש"ח..

השימושים העקריים הם לנסיעות אבל לפעמים גם הליכות ונסיעות על אופניים...

האמת שהייתי מעדיף אוזניות כפתור כאלו אבל לא מצאתי משהו שאני אוהב בתחום המחיר - אני פתוח להצעות אבל בנושא, אם למישהו יש המלצה.

אגב הנגן אליהן יתחברו האוזניות הוא Creative Zen Vision:M.

תודה מראש וחג שמח.

פורסם

ממש לא הייתי בונה על ה-HD201 לשימוש מחוץ לבית.

תנסה להשיג איזה PX\PMX שאולי יחליק לך לתקציב, אלה הסדרות הפחות מפדחות של סנהייסר.

בכלל מבחינתי לשימוש מחוץ לבית האוזניות לא יכולות להיות יותר גדולות נגיד מ-OMX52 (בלי להראות חייזר)

http://www.konsbud-hifi.pl/product_img/OMX_52D.jpg

פורסם
  • מחבר

דווקא את הסוג הזה אני הכי שונא :(

מכל הסוגים אני הכי פחות אוהב את אלו שנתלות על האוזניים.

יש לך המלצה אחרת אם כך? מה לגבי הסוני? הסנהייסר ירד מהסיפור לפי התיאור שלך.

פורסם

לחבר שלי יש סוני שנראות אותו דבר ועולות בערך אותו דבר אבל אני ממש לא מתחייב שזה אותו דגם כי אני לא זוכר.

בכל מקרה הם נשמעות זוועה, ה HD457 הישנות שלי לא סופרות אותם.

אני מאמין שה- AKG K24P יתנו סאונד הרבה יותר טוב משל הסוני.

פורסם
  • מחבר

אהא..

באמת תהיתי לגבי הAKG K24P.

הן טובות? יצאתי מנקודת ההנחה שבגלל שהן זולות מאוד יחסית לAKG הן גם באיכות נחותה..

אגב - גם קשת עורפית זו אופציה, או אוזניות "כפתור" [הקטנות שנכנסות לאוזן, אבל לא כמו הEP630 שמרגישות כאילו מנסים לחדור לי למוח דרך תעלת האוזן]

פורסם

אני חושב שה-AKG K24P יהיו יותר טובות מרוב מה שתשיג עד 200 שקל, אבל תחכה לעוד תגובות בשביל להיות בטוח.

בקשר לכפתור, אני אישית לא סובל אותם אבל אם אין לך בעיה איתם יש את ה- MX70 של סנהייסר שלדעתי מעולות אבל הגוון הירוק שלהם ממש מפחיד.

עורף אין בתקציב שלך, יש את ה PMX60 שעולות 250 אבל לדעתי חסר להם באס בצורה מאוד קשה, הם מדוייקות ונשמעות מעולה, אבל בלי באס זה לא אותו דבר.

יש את ה-PMX 100 שכבר עולות 300 שקל, אמורות להיות טובות מאוד אבל לא יצא לי לשמוע אותם.

פורסם
  • מחבר

אגב AKG K26P גם כן נכנסות בתקציב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים