פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים אני מחפש מארז בתקציב גמיש,הייתי רוצה משהו שנותן תמורה הכי טובה ביחס למחיר כי לא בא לי לזרוק סתם עוד 400 שקל יותר על מארז שיתן שיפור מינורי,התקציב הוא עד 850 ש"ח בלי שום חריגה כלפי מעלה והייתי מעדיף ללכת על משהו יותר זול במידה וההבדלים הם מינורים.המטרות הןא.שיהיה שקט מאוד מאוד מאוד!!ב.שיהיה מקורר בצורה הכי טובה שיש!!ג.שיהיה בעל מקום לפחות ל-6 דיסקים קשיחים(כולל הנשלפים)ד.שיהיה מתאים ל-gtx.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר יש טעם להשקיע כל כך הרבה במארז?אם אני יקנה את לקסב בלק ליין או את hush ההבדלים בינם לבין הthermaltake יהיו שווים את התוספת במחיר?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים אין Hush בארץ ולא יהיה בקרוב איך שזה נראה כרגע!Blackline נחמד אבל לא היתי ממליץ עליו יותר מדי ל-GTX וכו'..אם אתה רוצה משהו זול יחסית קח Uner Chakra
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר איך הסונטה 3 ?הוא יהיה טוב למערך הבא ?q66008800gtxלוח אם עדיין לא ידוע4 דיסקים קשיחים 4ג'יגה זיכרון פנימי.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים ממש לא..GTX לא יכנסובכלל לא היתי לוקח אותו לכזו מערכת רציני והיתי מעדיף אפולו עם ליברטי או אפילו 6920 שעולה 300 ש"ח יחס עם HX 520 בחריגה קטנה
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר א.איך האפולו נחשב מבחינת איוורור ושקט?ב.איך ה-uber chakra נחשב מבחינת איוורור ושקט?ג.ב uber chakra יש פילטרים לאבק???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.