עבור לתוכן

מה איכותי יותר מגבר סטריאו או 5.1?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כמה שאלות

1.העם מגבר סטריאו באותו תקציב כמו של 5.1 תמיד יהיה איכותי יותר מבחינת סאונד?

2.איזה חברה למגבר סטריאו נחשבת היום הכי טובה כמובן חברות שיש בארץ?

3.העם במגבר סטריאו גם אפשר לחבר לטלויזיה יענו שגם יהיה אפשר לראות סרטים?

4.איזה מגבר בתקציב עד 8000 ש"ח ממגברי ה-5.1,6.1,7.1 נחשב היום לאיכותי ביותר?

5.איזה מגבר סטריאו בתקציב עד 2000$ נחשב להכי איכותי?

6.איזה רמקולים ריצפתיים נחשבים היו להכי איכותיים בתקציב של עד 6000 ש"ח?

פורסם

1. כן הסיבה לכך היא שבמגבר סטאריאו האות האנלוגי קצר יותר ולא עובד דרך עיבודים מיותרים פחות אלקטרוניקה וכפתורים

2. תלוי באיזה רמות מחיר

3. לא תשתדל לחבר את המקור ישרות לטלוויזיה ולא להעביר את זה דרך מעבדי וידאו למינהם בעיקר לא זולים במקרה וזהו מעבד טוב אז יש לשקול

4. איכותי זה עניין של טעם אני חושב שתצטרך לשמוע רסיברים בתחום המחירים הזה או אפילו ללכת על האפשרות של קדם מגבר (פרוססור) ומגבר הספק 7 ערוצים

רוב הרסיברים בתחום המחירים הזה יבואו עם מעבדי וידאו טובים

5. גם זהו עניין של טעם אין הכי איכותי מה שנחשב איכותי בעניי לא בטוח שייחשב איכותי בעינך תלך לשמוע מגברים או למתוח טיפה את התקציב ולקנות קדם מגבר ומגבר הספק

6. את רוב התקציב יש להשקיע ברמקולים ויש להתחיל מהם וכמובן ללכת לשמוע

מה התקציב שלך?

מה שהשימוש העיקרי שלך סטריאו או ק"ב?

פורסם

1. לא תמיד, אבל ברוב המיקרים כן. זה גם למה אמרתי לך שהנקאמיצ'י הוא אחלה מגבר. ה-AV7 שעלה בזמנו 1600 שקל חדש נשמע טוב יותר מכל מגבר סטריאו שהיא בזמנו גם ב-2000 ואפילו קצת יותר.

2. אין חברה שנחשבת הכי טובה. יש כמה חברות שנחשבות טובות. מעבר לזה, מה איכפת לך איזה חברה נחשבת טובה יותר או פחות? כל עוד זה חברה עם אחריות טובה אין לך סיבה ללכת על פי השם.

3. מגבר סטריאו לא מאפשר שימוש בתור מרכזיית וידאו.

4. כאמור, מסכים עם כל מילה של אופק. עניין של טעם. ברמות האלה יש כבר מכשירים עם HDMI אם אתה צריך. אם לא, יש כבר מכשירים עם RC שזה דבר נחמד מאוד אם יש בעיות אקוסטיקה.

5. גם פה, מילה במילה עם אופק.

6. גם כאן. עניין של טעם. גם לדעתי עדיף להוציא מתוך 14000 שרשמת משהו כמו 8-9 על הרמקולים ואת השאר על הגברה.

Anatoli.

פורסם

קודמי ענו על שאלותיך אבל הייתי מוסיף ואומר שכדאי לך לבדוק מערכות שבהן אחת החוליות יקרה מהאחרות כדי לבדוק השפעות של מגבר יקר על רמקול זול וכן מקור יקר עם הגברה בינונית ורמקול זול לעומת ההיפך. כבר נתקלתי במקרים בהם מגבר יקר עם רמקול זול יחסית הניבו תוצאה טובה מהמקרה ההפוך. אך כל מקרה לגופו...

פורסם

LOL עשו אותך מומחה נזכרת להיכנס לפורום :)

הרחבה קטנה להערה שלך. לא רק שכדאי לשמוע את שתי האפשרויות האלה, כדאי לשמוע כמה שיותר רמקולים וכמה שיותר מגברים, זה ייתן כיוון טוב יותר מה לחפש ומה האפשרויות.

Anatoli.

פורסם

אני מריח עויינות? :-X אנטולי, אנחנו באותו צד..

לגבי ההרחבה שלך, היא מיותרת מהסיבה הפשוטה שזו הנחה ברורה ונהירה לכל.

פורסם

עוינות?! LOL ממש לא, זה היה בצחוק כמו שתוכל לראות בפורום שעכשיו יש לך גישה אליו ;D אני שמח מאוד שנכנסת שוב לפורום, בזמן האחרון הפורום נוטה חזק לכיוון האוזניות (מה שאין לי בעיה איתו) אבל זה בא במקביל לשקיעתם של הדיונים על הרמקולים (מה שמפריע לי דיי הרבה) ולכן אני תמיד שמח שיש עוד מישהו לדון איתו בנושא.

לגבי ההרחבה שלך להרחבה שלי, היא לא מיותרת (לפחות לא במקרה הזה). הרבה פעמים אנשים קונים לפי מה שממליצים להם בלי לשמוע, אחרי זה כשהם לומדים קצת את התחום הם מצטערים שעשו את זה. לכן אני מקפיד כל פעם שאפשר להזכיר שהכי חשוב זה לשמוע.

Anatoli.

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים