עבור לתוכן

ATP3 VS LOGITECH Z2300

Featured Replies

פורסם

שלום,אני יודע שיש הבדלי מחירים ענקי בין שניהם אבל אני מחפש רמקולים שייתנו לי סאב נעים וחזק ומדוייק גם בווליום גבוה גם במוזיקה ראפ וטראנס.

רציתי לשאול אם ההבדל יהיה גדול בינהם.?,או שעדיף לי לקנות ישר Z2300 כי כיום יש לי creative inspire2500 ואני רוצה משהו שייתן לי הבדל מורגש מאוד.!

אז השאלה האם כדאי לקנות ATP3 או את ה Z2300 ובהתחשב למה שיש לי כיום.

תודה

פורסם
  • מחבר

נו כן ו?.

השאלה שלי האם כדאי לי לעבור כבר ישר ל Z2300 או ל ATP3 שהסיכוי ש ב ATP3 יהיה אכזבה יותר גדולה בגלל שהם יותר זולים.

פורסם

שמעתי עת ה ATP ולא התלהבתי במיוחד. אם יש לך תקציב גבוה יותר - לך על לוג'יטק

פורסם
  • מחבר

הממ זה גם דעתי,ה ATP3 יש עיצוב של רמקולים מיושנים מאוד,Z2300 עולים כפול כמעט אבל הם חזקים 400W ואני חושב שהסאב שלהם די דומה ל של

Z5500.

עכשיו ראיתי בנועה Z2300 כולל משלוחה 1150 שקל הממ אני לא יודע אם שווה,גם ככה אני בטח יקנה אותם רק בדצמבר אבל חשוב לי כבר לעשות החלטות כי יכול להיות מאוד שגם זה יהיה יותר לקראת הזמן הקרוב.

כל העניין הזה של הרמקולים חשוב לי כי החלפתי כלכך הרבה דגמים של רמקולים שכבר נמאס לי !!,ואני מחפש משהו עוצמתי,חזק,יפה,ומטורף.

תבינו אני לא מחפש משהו שהוא כמעט או אולי אני מחפש משהו שהוא 100%.

כל החירטוט הזה היה רק בשביל שתבינו את הכיוון שלי.

ובטח לא משהו שהיצרן התקמצן אפילו בשביל לשים סוקט לאוזניות או כפתור באסים.

אני מחפש משהו מושקע ככה לחיים.

זה הדגם המדובר: http://www.imagehosting.com/show.php/1139859_logitechz2300.jpg.html

פורסם

אם תוכל לוותר על קצת באסים אז רק זה - LOGITECH Z10, פנה אליי ואני אסדר לך מחיר טוב עקב קשרים.

אם אתה מחפש גם עם סאב תיאלץ להשקיע טיפה יותר ולקנות ALTEC LANSING 5021

פורסם
  • מחבר

לא לא אני לא מוכן לוותר על סאב וופר.

ובקשר ל ALTEC LANSING 5021 איך הם?,אני ראיתי אותם פעם ב נתב''ג והתרשמתי שהסאב פיצפון!.

אני עדיין בכיוון של Z2300.

ותודה על העזרה

פורסם

הסאב ממש לא פיצפון, לפחות לא באיכות שלו.

אתה הרי לא רוצה לקבל רמקולים בינוניים וסאב בום-בום נכון ? לא, אתה ממש לא . . . TRUST ME

AL 5021 זאת הבחירה בשבילך. הנקיון של הצליל שלהם והנפח זה משהו חבל"ז.

לי יש בבית CREATIVE GIGAWORKS S750 THX והכל נשמע חלום, אבל אתה לא רוצה להשקיע 3 אלף שקל נכון? נכון.

פורסם
  • מחבר

לא,זה לא הכיוון.

תאמת ראיתי גם את הרמקולים Z3 של לוגיטק אבל הם לא משהו כנראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים