פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים ראיתי את הרמקולים האלה מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=ONE710איך הם ?מוצר זבל סיני ?יש משהו ב3000 שקל שעדיף ?
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר החברה היא סתם מדבקה ?איך הרמקול הזה ? הוא איכותי שווה משהו ?ואני לא קונה מהאתר הזה פשוט חיפסתי את הדגם והנתונים
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים חברה ידועה לא מוצר מדבקה ידועים בשל הדגשת התחום הנמוך לא לשמיעה איכותית יותר למסיבות חוץ מבום בום הוא לא יודע לעשות כלום
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים בהחלט לא מאוזנים כמו שאמרתי לא מתאימים לשמיעה איכותית כמו מוזיקה אולי לסרטים הם יתאימו אבל אני גם בספק ישנם הרבה חברות שונות אשר מתעלים על החברה הזאת אני שמעתי אותם לא אהבתי וכך גם הרבה אחרים
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים איזה הגברה יש? גודל החדר? שימושים מוזיקה או סרטים? איזה מוזיקה? רצפתי או מדפי?Anatoli.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר איזה הגברה יש? גודל החדר? שימושים מוזיקה או סרטים? איזה מוזיקה? רצפתי או מדפי?Anatoli.גודל החדר הוא 6 מטר על 5 השימושים הם מוזיקה וסרטים ואני רוצה ריצפתי למרות שאם יש איזה מדפי שעדיף באיכות אז אפשר גם
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים בחדר של 30 מטר כבר אפשר לחשוב על רצפתי טוב (האמת היא שגם בחדר קטן יותר. אני בחדר של 12 מטר עם רצפתי שיכול למעלה חדר של לפחות פי6-7 בקלות - אבל זה דורש מגבר שיהיה עם אופי צליל מאוד מסוים, דחיסה של ספוג לפורט של הרמקולים וטיפול אקוסטי בסיסי לחדר - אבל זה בהחלט שווה את זה). תנסה לשמוע את הדיימונג 9.5 של וורפידל כמדומני הם במסגרת התקציב שלך. יש גם את הרמקולים של מישן (Mission) שאני דיי אוהב. מעבר לזה אני מציע לך לעשות קפיצה גם לאומגה אודיו בחולון. יש להם את ה-703 שהוא רמקול מאוד טוב ועולה 3500 לזוג (לדעתי במחיר שלו אין לו מתחרים בזכות הרכיבים הבנייה והסאונד שלו, אבל זה עניין של טעם) קח בחשבון שזה רמקול שיעשה באס מאוד מאוד נמוך כך שאם יש לך חדר עם בעיות אקוסטיקה או ציוד רע להגברה וניגון של המוזיקה שלך סביר להניח שיהיו לך בעיות של באס בחדר למרות הגודל. אפשרות אחרת היא ה-501 של אומגה אודיו. אתמול יצא לי לשמוע אותו אצל חבר וזה רמקול איכותי מאוד גם כן, הוא גם עולה 2500 שקלים לכל היותר ממה שהבנתי. אני לא יודע אם עדיין יש להם אותו במקום (חבר שלי לקח את האחד שעמד בחדר אצלם ) אבל כדאי לבדוק. מעבר לזה, כדאי לשמוע כמה שאפשר יותר דברים כדאי שתדע מה אתה אוהב. Anatoli.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר אוקי תודה אני רוצה יותר ריצפתיים כי אני יעבור באיזה שלב דירה(בקרוב ) אם חדש גדול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.