עבור לתוכן

כמה שאלות על החברה ועל הרמקולים שראיתי cervin vega

Featured Replies

פורסם

חברה טובה, ידועים בבאסים שלהם. רק אל תקנה מאתרים כאלה.

פורסם
  • מחבר

החברה היא סתם מדבקה ?

איך הרמקול הזה ?

הוא איכותי שווה משהו ?

ואני לא קונה מהאתר הזה פשוט חיפסתי את הדגם והנתונים

פורסם

חברה ידועה לא מוצר מדבקה ידועים בשל הדגשת התחום הנמוך לא לשמיעה איכותית יותר למסיבות חוץ מבום בום הוא לא יודע לעשות כלום

פורסם

^בידיוק

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שהם לא מאוזנים או מה ?

מישהו שמע אותם ?

פורסם

בהחלט לא מאוזנים כמו שאמרתי לא מתאימים לשמיעה איכותית כמו מוזיקה אולי לסרטים הם יתאימו אבל אני גם בספק ישנם הרבה חברות שונות אשר מתעלים על החברה הזאת

אני שמעתי אותם לא אהבתי וכך גם הרבה אחרים

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי המלצה לרממקולים ב3000 שקל -+

פורסם

איזה הגברה יש? גודל החדר? שימושים מוזיקה או סרטים? איזה מוזיקה? רצפתי או מדפי?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

איזה הגברה יש? גודל החדר? שימושים מוזיקה או סרטים? איזה מוזיקה? רצפתי או מדפי?

Anatoli.

גודל החדר הוא 6 מטר על 5 השימושים הם מוזיקה וסרטים ואני רוצה ריצפתי למרות שאם יש איזה מדפי שעדיף באיכות אז אפשר גם

פורסם

בחדר של 30 מטר כבר אפשר לחשוב על רצפתי טוב (האמת היא שגם בחדר קטן יותר. אני בחדר של 12 מטר עם רצפתי שיכול למעלה חדר של לפחות פי6-7 בקלות - אבל זה דורש מגבר שיהיה עם אופי צליל מאוד מסוים, דחיסה של ספוג לפורט של הרמקולים וטיפול אקוסטי בסיסי לחדר - אבל זה בהחלט שווה את זה). תנסה לשמוע את הדיימונג 9.5 של וורפידל כמדומני הם במסגרת התקציב שלך. יש גם את הרמקולים של מישן (Mission) שאני דיי אוהב. מעבר לזה אני מציע לך לעשות קפיצה גם לאומגה אודיו בחולון. יש להם את ה-703 שהוא רמקול מאוד טוב ועולה 3500 לזוג (לדעתי במחיר שלו אין לו מתחרים בזכות הרכיבים הבנייה והסאונד שלו, אבל זה עניין של טעם) קח בחשבון שזה רמקול שיעשה באס מאוד מאוד נמוך כך שאם יש לך חדר עם בעיות אקוסטיקה או ציוד רע להגברה וניגון של המוזיקה שלך סביר להניח שיהיו לך בעיות של באס בחדר למרות הגודל. אפשרות אחרת היא ה-501 של אומגה אודיו. אתמול יצא לי לשמוע אותו אצל חבר וזה רמקול איכותי מאוד גם כן, הוא גם עולה 2500 שקלים לכל היותר ממה שהבנתי. אני לא יודע אם עדיין יש להם אותו במקום (חבר שלי לקח את האחד שעמד בחדר אצלם :)) אבל כדאי לבדוק.

מעבר לזה, כדאי לשמוע כמה שאפשר יותר דברים כדאי שתדע מה אתה אוהב.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אני רוצה יותר ריצפתיים כי אני יעבור באיזה שלב דירה(בקרוב ) אם חדש גדול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים