עבור לתוכן

המגבר החדש שלי - JL audio e6450

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה קניתי מגבר לרכב יד שניה דגם e6450 של חברת JL :jump:

המגבר בעל 6 ערוצים! ונתונים לא רעים בכלל:

AMPLIFIER SECTION:

Amplifier Topology: Class AB with patented Absolute Symmetry dual N-Channel MOSFET output design

Power Supply: Unregulated MOSFET switching type

Rated Power (Stereo): 45 watts RMS x 6 @ 4 ohms. (12.5 volts); 75 watts RMS x 6 @ 2 ohms. (12.5 volts)

Rated Power (Bridged):

150W RMS x 3 @ 4 ohms. (12.5 volts)

THD at Rated Power: less than 0.08% @ 4 ohms per channel

(20 Hz - 20 kHz)

Signal-to-Noise Ratio: greater than 104 dB referred to rated power (A-weighted, 20 Hz-20 kHz noise bandwidth)

Frequency Response: 10 Hz-25 kHz (+0, -1 dB)

היצרן מצהיר על 45RMS לערוץ אבל מבדיקה במכשור יוצר שהוא מגיע ל 80RMS.

מה אתם אומרים עליו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש ותהנה. אל תתייחס לנתונים של הציוד. ההספקים משתנים מאוד בהתאם לעכבה לכן המדידות של ה-80W כנראה שהיו ב-2אוהם או פחות.

ד"א, למה אתה צריך 6 ערוצים? אתה מתכוון לגשור 2 לסאב וה-4 האחרים אחד לכל רמקול? או שאולי 2 לסאב -2 לכל צד בשביל הקומפוננטים עם קרוס אקטיבי?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

המדידה הייתה ב 4 אום, זה ידוע שחברות כמו JL ו rockford עושים underrated למוצרים שלהם.

עכשיו אני מתכוון לחבר אליו סאב בגישור, ועוד שני זוגות של רמקולים.

המגבר נותן לי גם אפשרות זוג אחד של רמקולים בגישור מה שלא בריא במיוחד למה שיש לי ברכב :P אבל יכול להיות שימושי בעתיד.

פורסם

במקרה של מגברים ברכב כמעט כל מגבר מאפשר גישור, בגלל המתחים הנמוכים של המצבר (יחסית למה שיש בשקע בבית כמובן) צריך לפעמים 2 מגברים שיהיה קל יותר לדחוף את הרמקול. זו ד"א גם הסיבה שברכב שמים רמקולים עם עכבה נמוכה. אחרת המתח לא היה מספיק כדי להריץ אותם.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים