עבור לתוכן

ספק עד 700 שקל

Featured Replies

פורסם

הי, אני מנסה להשלים מחשב חדש ונתקעתי בנושא הספק. לפני המפרט עצמו, רציתי לציין שאני מבולבל לחלוטין לגבי הספק :s05: :nixweiss: ....

לא עד הסוף הצלחתי להבין מה חשוב בבחירת ספק ומה לא.

האם אני בכלל צריך ספק בנוסף למפרט הנתון ?

האם ספק בא כחלק מהמארז או שבכל מקרה מדובר בקנייה נפרדת?

יש יתרונות לבחירת ספק שהוא מעל למינימום הנדרש? מהם?

מבחינת תקציב, 700 שקל אמור לדעתי להיות מעל ומעבר לנדרש, אבל אפשרי להשקיע יותר מזה בתמורה ליתרונות ממשיים אם יש כאלה.

אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב, אבל אם ההפרש במחיר הספק הגיוני (עד 100 ש"ח), אני אשמח לקנות ספק שיתמוך ב OC בעתיד.

ולהלן המפרט שבחרתי:

מעבד: Intel Q6600

לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 Intel Socket 775 ATX Motherboard

מארז: Antec 182P

זכרון: DDR2 2x1024

כונן קשיח: Western Digital WD5000KS

כרטיס מסך:GeForce 8800 GTS 320MB 320bit

בנוסף: כרטיס טלויזיה פשוט, צורב DVD, CD-ROM.

תודה מראש!

פורסם

CORSAIR HX520W ;D

ועכשיו לשאלות שלך:

הי, אני מנסה להשלים מחשב חדש ונתקעתי בנושא הספק. לפני המפרט עצמו, רציתי לציין שאני מבולבל לחלוטין לגבי הספק :s05: :nixweiss: ....

לא עד הסוף הצלחתי להבין מה חשוב בבחירת ספק ומה לא.

כמה מתוך ההספק הכללי הוא נותן על הריילים של ה-12V, יציבות, אמינות, וכו'...

האם אני בכלל צריך ספק בנוסף למפרט הנתון ?

כמובן - כל מחשב צריך ספק כוח, ומחשב משחקים כמו שלך אפילו יותר

האם ספק בא כחלק מהמארז או שבכל מקרה מדובר בקנייה נפרדת?

יש מארזים שבאים עם ספק כוח בבאנדל, אבל אתה מעדיף לחסוך כמה שקלים ולקנות מארז בלי ספק, מכיוון שאתה צריך ספק כוח חיצוני, חזק יותר

יש יתרונות לבחירת ספק שהוא מעל למינימום הנדרש? מהם?

לא, אלא אם אתה מתכוון להוסיף עוד כרטיס מסך ל-SLI

מבחינת תקציב, 700 שקל אמור לדעתי להיות מעל ומעבר לנדרש, אבל אפשרי להשקיע יותר מזה בתמורה ליתרונות ממשיים אם יש כאלה.

אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב, אבל אם ההפרש במחיר הספק הגיוני (עד 100 ש"ח), אני אשמח לקנות ספק שיתמוך ב OC בעתיד.

הספק שהצעתי יספיק גם ל-OC

פורסם

HX 520 זו הבחירה אם אתה רוצה להיות בראש שקט לחלוטין לעתיד ולא אכפת לך להשקיע עוד בישביל הרבה כוח ש"ישכב" בצד ללא שימוש..

בכל מקרה,קח בחשבון שהליברטי 400 הוא באמת מעל ומעבר בישבילך על אחת כמה וכמה אם אתה לא מתכנן אוברקלוק.

תוכל לחשוב לכיוון ה-VX450 שיותר חזק מהליברטי אבל במחיר שפוי מה-HX 520 - עולה כ-450 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים