עבור לתוכן

רגע לפני הקנייה : RP-21 או משהו אחר בתקציב עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב וחג שמח!

קודם כל, ברצוני לציין כי הפורום מאוד מועיל ומעניין לקריאה, המשיכו כך! :xyxthumbs:

לאחר שלקחתי את הזמן וחרשתי על הפורום, הגעתי למסקנה ש RP-21 מתאימים לי (בעיקר בגלל שאני לא מבין כלום ואנטולי המליץ).

אבל, מכיוון שזה האוזניות הראשונות שלי מעל 20$ :nixweiss: אני אשמח לחוות דעת ממביני דבר.

ציוד : אין. יחובר ישירות לכרטיס קול מובנה של לוח האם או ל IPOD.

מטרה : מוזיקה ב MP3(לרוב מטאל, אך גם רוק, בלוז, ג'אז) או משחקי מחשב.

אז מה דעתכם? האם RP-21 הם בחירה נכונה מבחינת איכות/מחיר או שכדאי לי לשקול דגם אחר מהנמכרים בארץ?

לא משנה לי סגורים או פתוחים, מה שחשוב זה איכות אופטימלית למחיר. לגבי המגבר...נשמע כמו הוצאה רצינית, אבל אם יש אוזניות שממש ממש טובות

בטווח מחיר אבל דורשות מגבר לא יקר, אני גם אשמח לשמוע על זה.

תודה. :hi:

פורסם

לפי הביקורות נראות אוזניות מעולות, אך לך תדע אם הן נוחות לך ולאיזה שימוש אתה צריך, ולא צריך להיות בעיה עם האייפוד, לך תשמע כמה אוזניות בטווח מחיר של ה100$ ותחליט

פורסם
  • מחבר

לפי הביקורות נראות אוזניות מעולות, אך לך תדע אם הן נוחות לך ולאיזה שימוש אתה צריך, ולא צריך להיות בעיה עם האייפוד, לך תשמע כמה אוזניות בטווח מחיר של ה100$ ותחליט

תודה על התגובה אבל לא באמת עזרת לי. כמובן שאת הביקורות כבר קראתי בעצמי ולאיזה שימוש אני צריך כתבתי. וללכת לשמוע לבד אומנם אפשרי אך חסר כל טעם. כמו שאמרתי, אין לי ניסיון בדברים האלה, ויש סיכוי לא רע לעשות טעות - בתור אדם שלא שמע ציוד איכותי מימיו, כל דבר ישמע לי טוב באותה מידה. מכיוון שאני בכל זאת רוצה משהו איכותי,הייתי מעדיף לשמוע המלצות של אנשים שמבינים. לאחר מכן, יש טעם ללכת ולשמוע לבד.

פורסם

קראת מה שאני רשמתי עליהן פה בפורום?

ה-RP21 הן אחלה אוזניות, ככה גם ה-MS1. שתיהן יהיו בחירה טובה, אבל. תחליף כרטיס קול אם אתה רוצה להינות מהן. זה המינימום שצריך לעשות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קראת מה שאני רשמתי עליהן פה בפורום?

ה-RP21 הן אחלה אוזניות, ככה גם ה-MS1. שתיהן יהיו בחירה טובה, אבל. תחליף כרטיס קול אם אתה רוצה להינות מהן. זה המינימום שצריך לעשות.

Anatoli.

כן, קראתי וזה גם מה שעומד מאחורי הבחירה שלי לקנות דווקא אותם. MS1 לא שקלתי כי להבנתי לא ניתן לקנות אותם בארץ.

רציתי פשוט לקבל אסמכתא שמבחינת הצרכים שלי והציוד שלי יש טעם ללכת על אוזניות במחירים האלה.

האם כרטיס קול AUDIGY 2 יספיק או שצריך משהו יותר איכותי? האם בכל זאת יש טעם לחשוב על מגבר אוזניות זול מאוד - עד 150 שקל (יש כאלה בכלל?).

תודה.

פורסם

שכח ממגבר אוזניות כרגע, כרטיס קול קודם כל. אודיג'י 2 הוא בסדר אבל לא יותר מזה. בנוגע ל-MS-1 תקנה בחו"ל, לא בעיה. 100דולר עם משלוח לישראל ישירות מהחברה.

את ה-RP21 גם בעיה להשיג בארץ כבר. ממה שהבנתי אין במלאי (לפחות בחלק מהסניפים) והם לא יביאו אותן יותר, יביאו רק את ה-22. זה לפחות מה שציפור קטנה לחשה לי בה"פ.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שכח ממגבר אוזניות כרגע, כרטיס קול קודם כל. אודיג'י 2 הוא בסדר אבל לא יותר מזה. בנוגע ל-MS-1 תקנה בחו"ל, לא בעיה. 100דולר עם משלוח לישראל ישירות מהחברה.

את ה-RP21 גם בעיה להשיג בארץ כבר. ממה שהבנתי אין במלאי (לפחות בחלק מהסניפים) והם לא יביאו אותן יותר, יביאו רק את ה-22. זה לפחות מה שציפור קטנה לחשה לי בה"פ.

Anatoli.

בהנחה שאני לא יצליח להשיג את RP21 בארץ, האם ה-22 טובים באותה מידה? או שעדיף כבר MS1.

בהקשר לכרטיס קול - מה יחשב לדעתך כמספק בהחלט עבור אוזניות ברמה זו?

תודה.

פורסם

אני לא מכיר את ה-22 אז אני לא יודע להגיד לך.

בנוגע לכרטיס, אודיג'י 2 יהיה סבבה בתאכלס, אבל אם יתאפשר לך להוציא קצת יותר, X-Fi יהיה עדיף.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים