עבור לתוכן

בעיות עם Battlefield 2

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את המשחק BF2 כבר שנתיים, ועד כה הוא עבד ללא בעיות. לאחרונה רכשתי מסך חדש (Flatron L1760TR) ולאחר שחיברתי אותו ניסיתי להיכנס למשחק. לאחר שלחצתי על האייקון של המשחק המסך נעשה שחור לכמה שניות, ולאחר מכן המחשב החזיר אותי לדסקטופ. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, אך ללא הועיל.

עד כמה שזה לא נשמע הגיוני שמסך גורם לבעיית תכנה, אין לי הסבר אחר לבעייה. כל שאר המשחקים במחשב שלי פועלים בסדר גמור, וכאמור זו הפעם הראשונה שבה יש לי בעיות עם BF2. אשמח לקבל את עזרתכם,

תודה מראש

פורסם

זה 100% בעייה עם הREFRESH RATE רק שאני לא זוכר איך מתקנים אותה, תנסה לחפש בגוגל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה :) ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי דרך לפתור את הבעייה אלא רק עוד מקומות בהם נכתב שהבעייה שלי היא בעיה בריפרש רייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

פורסם

תנסה לחבר בחזרה את המסך הישן, כנס ל BATTLEFIELD להגדרות תצוגה, ותשנה את מהירות הרענון של המסך משם.

ואז תנסה עם המסך החדש.

פורסם

או לחילופין, אפשר להעזר בתוכנה RefreshLock

ולקבע את קצב הרענון ל-60hrz... אחר כך במשחק כבר תחזיר את זה ל-60.

עריכה:

עוד דרך שעלולה לעבוד, ואם כך היא הכי מוצלחת - כנס ל:

C:\Documents and Settings\<user>\My Documents\Battlefield 2\Profiles\your profile

מומלץ גם פה:

C:\Documents and Settings\<user>\My Documents\Battlefield 2\Profiles\Default

ערוך את Video.con ושנה לדוגמא:

ideoSettings.setResolution 1280x1024@60Hz

פורסם

מה אתם מסבכים תבנאדם עשה

קליק ימני>מאפיינים>הגדרות>מתקדם>צג

ותחליף ל- 60Hz

שזה הכי נמוך אצלי אני לא יודע מה אצלך אבל העיקר שיהיה הכי נמוך אז תחבר את המסך החדש

אם לא אז תנסה להוריד ברזולוציה

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה אתם מסבכים תבנאדם עשה

קליק ימני>מאפיינים>הגדרות>מתקדם>צג

ותחליף ל- 60Hz

שזה הכי נמוך אצלי אני לא יודע מה אצלך אבל העיקר שיהיה הכי נמוך אז תחבר את המסך החדש

אם לא אז תנסה להוריד ברזולוציה

הבעיה אצלו היא לא בווינדווס, אלה שכנראה ההגדרות רענון במשחק גבוהות מדי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים