פורסם 2003 במרץ 722 שנים אני משתמש בקאזה (לייט) כבר די הרבה זמן לאחרונה בשבוע-שבועיים האחרונים שמתי לב להאטה משמעותית בקצבי ההורדה.עוד מישהו מחובר דרך נזק בינ"ל ויכול לחוות דעה כדי שנוכל לדעת האם זו רק בעיה אצלי (לא נראה לי, שמתי לב בשני מחשבים שונים) או שזו הגבלה של נזק בינ"ל ואז כבר אפשר להתקשר ולהתחיל לעשות בלאגנים :AR15: :AR15:
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר כבר הורדתי גרסה חדשה והתקנתי.. אני כבר אכנס לעובי הקורה. תודה לכל החברה שתרמו מידע.
פורסם 2003 במרץ 922 שנים אצלי גם הייתה מהירות נמוכה ולאחר בדיקה גיליתי שזה הספק במקרה שלי זה ישראסרב אבל לאחר שעברתי לברק המהירות חזרה להיותנורמלית.
פורסם 2003 במרץ 922 שנים גם אני נמצא על בזק בינלאומי, יש לי מודם 750 kbps ואני מוריד על מקסימום מהירות שזה אומר 93-96.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים זה אמנם תלוי בספק האינטרנט אך לא רק, זה גם תלוי במשתמשים אשר יש להם את הקובץ אז ז"א שאם אין למספיק משתמשים את הקובץ אז ההורדה איטית וזה לא חייב להיות תלוי בספק.חוץ מזה, איך החברה יכולה להאיט הורדות בקאזה??? הרי זאת תוכנה P2P אז המידע מועבר בצורה ישירה בין מחשב למחשב אז איך החברה יכולה לדעת מה להאיט???
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים זה מאוד פשוט מה להאיט לפי מספר פורט כל תוכנה משתמשת בפורט אחר אבל גם אני בנזק-בינלאומי ואני מוריד בכיף אז זה לא הבעייה שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.