עבור לתוכן

שאלה לגבי רעש מארז - THERMALTAKE EUREKA/ARMOR

Featured Replies

פורסם

היי,

שאלה לגבי רעש מארז - THERMALTAKE EUREKA/ARMOR

האם הם שקטים ? אני מתכנן ללכת כנראה על ה EUREKA השאלה אם הוא שקט ומאוורר מספיק..

תודה

Fireman

פורסם

Eureka שקט,גדול,יפה,איכותי,מאורר..מה עוד שכחתי?

פורסם

יש לי את ה-THERMALTAKE EUREKA והוא לא הכי שקט בעולם...

הוא מארז מדהים, אבל לא שקט, למרות ששמתי לו 2 שכבות של קיט השתקה.

פורסם

בחיי שאני לא ידוע על מה אתם מדברים..אני שמעתי מארז כזה ללא קיטים ולא כלום והוא בהחלט שקט

פורסם

אי אפשר לקרוא למארז רועש, אבל המאווררים שלו לא ממש איכותיים. הם עושים יחסית הרבה רעש למהירות הסיבוב שלהם.

את המאוורר LED האחורי העפתי בגלל בהויברציות שהוא העביר בכל המארז גרמו לו להרעיש. החלפתי ל- AC FAN12, הויברציות נעלמו.

עכשיו המארז דיי שקט, אפשר להגיד מאד שקט אפילו. אני עדיין שוקל להחליף את המאוורר הקדמי, כי הוא עדיין יחסית מרעיש.

עניין הרעש הוא נורא סובייקטיבי. מה שירעיש ויצרום למישהו אחד באוזן, למישהו אחר ישמע חרישי.

אם להשוות את המארז הזה למארז NSK2400 שיש לי, עם המאווררים שלו על LOW אז אין ספק שהיוריקה רועש יותר.

הNSK2400 שלי פשוט חרישי. את היוריקה אפשר לשמוע בבירור בלילה כשנורא שקט, אם לא להתייחס אליו הרעש ממש לא מפריע. במהלך היום אי אפשר לשמוע אותו בגלל הרעש בבית ובחוץ. אין ספק שהמארז הזה שקט, אבל איכות המאווררים היתה יכולה להיות גבוהה יותר.

פורסם

אי אפשר לקרוא למארז רועש, אבל המאווררים שלו לא ממש איכותיים. הם עושים יחסית הרבה רעש למהירות הסיבוב שלהם.

את המאוורר LED האחורי העפתי בגלל בהויברציות שהוא העביר בכל המארז גרמו לו להרעיש. החלפתי ל- AC FAN12, הויברציות נעלמו.

עכשיו המארז דיי שקט, אפשר להגיד מאד שקט אפילו. אני עדיין שוקל להחליף את המאוורר הקדמי, כי הוא עדיין יחסית מרעיש.

עניין הרעש הוא נורא סובייקטיבי. מה שירעיש ויצרום למישהו אחד באוזן, למישהו אחר ישמע חרישי.

אם להשוות את המארז הזה למארז NSK2400 שיש לי, עם המאווררים שלו על LOW אז אין ספק שהיוריקה רועש יותר.

הNSK2400 שלי פשוט חרישי. את היוריקה אפשר לשמוע בבירור בלילה כשנורא שקט, אם לא להתייחס אליו הרעש ממש לא מפריע. במהלך היום אי אפשר לשמוע אותו בגלל הרעש בבית ובחוץ. אין ספק שהמארז הזה שקט, אבל איכות המאווררים היתה יכולה להיות גבוהה יותר.

אז כניראה שהמארז לא כזה מושלם הא?זה יוצא בסוף הרבה כסף החלפת מאוררים והמארז יוצא יקר...ויש לו רק 2 מאוררים לא יתכן שהוא קר יותר ממארז בעל 4 מאווררים טובים

פורסם

לא יודע. אין לי עם מה להשוות.

אבל המארז בהחלט לא חם! החלפת מאווררים היא לא בגדר חובה, מקסימום אפשר להוסיף דיסקיות גומי בשקל בין המאוורר למארז וזה יפתור את כל העיניין של הויברציות. יכול להיות שגם המאוורר שקיבלתי דפוק, לא יודע. פשוט היה לי את המאוורר AC זרוק כבר שנה בקופסא, חדש דנדש, אז החלטתי להשתמש בו. אני שוקל להחזיר את המאוורר LED (כשאני מחבר אותו ל5V בספק בין כלוב הכוננים לפנים המארז לשיפור זרימת האוויר, לדעתי בחלק הזה המארז טיפה לוקה בחסר. שוב, אין לי ניסיון אישי לא עם LEXA ולא עם האורורה, אז אני לא יכול להגיד לך אם אותה בעיה קיימת גם בהם או.

פורסם
  • מחבר

אז אולי עדיף כבר לקחת את ה ARMOR LCS ?

פורסם

כ"כ לא..

ותתפלא..אבל עשו לו בדיקות והראו שהוא קריר יותר מה-Stacker 830 שמגיע עם 5X120mm

פורסם

אולי אתם מתלהבים יותר מידי מהיורוקה, רק אתם מתלהבים כלכך אנשים שאני מכיר יש להם לא מעריצים אותו, הוא לא שקט , הוא מקרר נחמד , הוא לא שווה למחיר , הוא רק יפה וגדול , אז כדישתחליפו "מארז מועדף" של הפורום כי לכל אדם אתם ממליצים עליו , וללא סיבה כנראה

פורסם

יש לך אופציה עדיפה באותו המחיר?

פורסם

כשאנשים מבקשים שקט תן להםP182 וקירור ARMORE /

וזה לא שאני סגור על עצמי , צריך לחשוב על זה , בכל מיקרה ההצעה שלכם משפיעה על מאות קניות , בכל מיקרה היורוקה פשוט למחיר שלו , ובכלל שרת , אפשר להשיג מארזים שמציעים את מה שהוא מציע במחירים הזולים יותר

פורסם

P182 בכלל לא משתלם לדעתי. כשמארזים פשוטים שעולים חצי ממנו שקטים כמעט כמוהו זה עושה אותו לא משתלם.

הארמור עדיף? תעשה לי טובה..

פורסם
  • מחבר

האמת שההמלצות שלכם באמת מהוות השפעה על הקנייה,

בכל מקרה ה EUREKA לא מתאים לי מבחינת כמות ה 3.5...

נראה לי הכיוון יהיה ARMOR... או ARMOR LCS

פורסם

מה הבעיה איתו? יש לך 7 מקומות ל3.5", 5 פנימיים שניים ששם שמים את הפלופי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים