פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים אהלן אנשיםעקב חוסר מקום במחשב הנייד שלי, החלטתי להסיר את האובנטו שלי מהלפטופ, ולעבוד עם הפצה אחרת (לא בחרתי עדיין) בדסקטופעכשיו, השאלה שלי, בהתחשב בעובדה שאין לי דיסק של VISTA מכיוון שזה לפטופ ויש לי רק RESCUE CD שלו, שמתקין ויסטה באמצעות GHOST,היא איך אני מסיר בבטחה ובקלות את האובנטו, ואת ה GRUB, מבלי להרוס את ה MBR שלי,ומשייך את המחיצות של הלינוקס בחזרה ל VISTA ?האם למישהו יש נסיון או מידע בנושא ?תודה
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים בויסטה תמחוק את המחיצה של האובנטו דרך ה disk managment ותמחוק כמובן גם את ה swap ותעשה שחזור של ה mbr של הויסטה
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים או שתוריד את ה-LIVE CD של http://gparted.sourceforge.net/download.php GPARTED
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר בויסטה תמחוק את המחיצה של האובנטו דרך ה disk managment ותמחוק כמובן גם את ה swap ותעשה שחזור של ה mbr של הויסטה הבעיה שאני לא בטוח בנוגע למחיצות שם, יש גם מחיצות של הלפטופ (לשחזור , של ה GHOST וכו' כמו תמיד בלפטופים)כלומר אני לא סגור מה זה מה ב 100%, אבל עם זה אני אסתדר.איך בדיוק אני עושה שחזור של ה MBR של הויסטה ?תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.