פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים כעיקרון הבעיה היא הכותרת אבל אני אפרטיש לי מתאם USB לכבל של אינטרנטhttp://www.2wire.com/index.php?p=331 זה הראשון שברשימה(כמו של טולפון אבל קטן יותר ושקוף-אני בטוח שכולכם מכירים)שאליו מחובר הכבל והכבל מחובר לפילטר של בזק שמחובר ליציאת טלפון בקיר(שמחובר ל...שמחובר ל...שמחובר ל... חחח)הוא פועל חלק מצויין ומהר עד שברגע כלשהוא-בום!הוא מפסיק לעבודעכשיו,אני יודע מה הבעיה -שווינדוס עושה לו חיסכון אנרגיה ז"א מנתק אותו לבד אחרי כמה דקות של שימוש או סתםואני יודע גם איך לבטל את זהאבל הבעיה שמתי שאני נכנס להגדרות שלו פשוט לא מופיעה לי הכרטיסייה"ניהול צריכת חשמל"או משו כזהובגלל זה החיסכון אנרגיה פועל ואי אפשר לבטל אותועכשיו מישהו יודע איך להוסיף את זה - יש לי את הדרייבר הכי עדכני(2004)מישהו יכול לעזור לי למצוא דרך לבטל את החיסכון אנרגיה לא משנה איזה ואיךאם צריך דרייבר-מישהו יכול להביא לי דרייבר עדכני יותר אם ימצא???בבקשה תעזרו לי כי כל פעם שהאינטרנט מתנתק אני צריך לעשות ריסטרט וחבל להרוס את המחשבאהה ויש לי VISTA ULTIMATEעריכה לאחר 20 דקות:בבקשה תגיבו מהר כי בינתיים עברתי 4 ריסטרטיםאם למישהו צץ פיתרון הכי קטן בראש אפילו אם הוא לא בטוח בו להגיב מהר בבקשה!!!
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים תבטל את הניהול צריכת חשמל לUSB.יש לך USB ROOT HUB, בד"כ יש 4-5 כאלו, תוריד להם את הניהול צריכת חשמל.ד"א, תנסה פשוט לנתק ולחבר את המתאם מהמחשב... זה אמור לעזור וזה יותר נוח מאתחול.
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים מחבר אוקייניסיתי רבבות של פעמים לנתק ולחבר אותו-לא עזרואיך משנים את ה USB ROOT HUB?עכשיו אני במחשב אחר אז אני לא לחוץ...אבל בכל זאת אני רוצה את המחשב שלי!!!
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים כמו שאתה משנה את הניהול צריכת חשמל של הכרטיס רשת:כפתור ימני על "המחשב שלי" --> "מנהל ההתקנים" בצד או לחילופין ללכת ללשונית "חומרה" ואז ל"מנהל ההתקנים" (תלוי בגרסא)-->ברשימה אתה הולך ל"בקרי אפיק טורי אוניברסלי" ובתת קטגוריות שלו יהיה את הUSB ROOT HUB --> לחיצה כפולה ואתה בהגדרות -->לשונית "ניהול צריכת חשמל" --> להוריד את הסימון מ"אפשר למחשב לכבות התקן זה ע"מ לחסוך בחשמל" וללחוץ אישור --> לעשות את זה לכל הUSB ROOT HUB.פיניטו לה קומדיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.