עבור לתוכן

בעייה עם יציאת ה S-VISEO בכרטיס המסך שלי

Featured Replies

פורסם

יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן היציאה המדוברת הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר.

בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית.

עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד.

החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך.

המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר.

אני חושב שיציאת ה S VIDEO שרופה, אני לא מאמין שיש לי אחריות כי עברו כבר כמעט 3 שנים.

למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? יש אפשרות לתקן? יש אפשרות לבדוק מה התקלה?

פורסם

תנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה אחרת ולבדוק...

פורסם
  • מחבר

בדקתי את המחשב עם כל הטלוזיות בבית שלי והתוצאה אותה תוצאה.

מאז ההודעה הראשונה שלי החלטתי לנקות את כל המחשב, הוצאתי את כל מה שהיה במארז ניקיתי מאבק וכו'.

חיברתי הכל מחדש ומאז הכרטיס מסך עובד אך ורק ביציאה האנגלוגית (הכחולה) כלומר מתוך 3 יציאות (אנלוגית,דיגיטלית ויציאת TV) רק יציאה אחת עובדת.

ובדקתי את הנושא על 2 מסכי LCD ו3 טלויזיות.

מבחינה חיצונית כרטיס המסך נראה תקין, מה עליי לעשות? יש דרך לתקן את העניין או שמא עליי לקנות כרטיס מסך חדש?

יש אופציה זולה יותר? אני רק רוצה יציאת S VIDEO וכמובן חיבור לLCD שלי.

תודה לעוזרים.

פורסם

החיבור הלך כנראה , תקנה 2600HD הוא טוב לסרטים וגם למישחקים בקטנה

פורסם
  • מחבר

אבל בהתחלה היציאה הדיגיטלית עבדה ופתאום גם היא לא עובדת!

מה זה 2600HD?

פורסם

כרטיס מסך, אבל לפי מה שאתה אומר זה פותח אפשרויות לדברים לבעיות אחרות שיכולות ליגרום לזה

פורסם
  • מחבר

איזה בעיות למשל?

אם אני אבחר לקנות כרטיס מסך חדש, תעזרו לי לבחור מתוך אלו:

http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&fldID=31&fldVal=128MB&ShowSenon=1

http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&fldID=31&fldVal=256MB&ShowSenon=1

ברשימה הזו יש 2 דפים.

אני רוצה את הכי זול והכי טוב, חשוב לי גם לא לרדת רמה, עד עכשיו היה לי MSI RADEON 9800 PRO

חשוב לי TV OUT/S VIDEO

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

השאיפה היא להוציא כמה שפחות. במקביל אני מחפש כרטיס מסך יד שניה, אבל הגבול הוא 250 שקל בערך.

פורסם

AGP ? PCI-E?

פורסם
  • מחבר

AGP

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים