עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש ויש לי איתו בעיה מאוד מתסכלת!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

לפני כשבועיים קניתי לאמא שלי מחשב חדש , לוח אם של asrock conroe 945g, יש לו כרטיס רשת onboard של realtek. במחשב שלי בחדר יש את אותו הלוח והכרטיס (מן הסתם..)

בבית יש לנו רשת בין המחשבים.

הבעיה היא שכל כמה זמן האינטרנט במחשב שלה מתנתק ובו זמנית ה-mbps שלה יורד מ 100 ל 10, וכדי לתקן את זה צריכים לעשות reset למחשב אבל אחרי כמה זמן זה קורא שוב.

התקנתי את הדרייבים הכי מעודכנים לא רק לכרטיס רשת אלה לכל החומרה במחשב - וזה לא מסתדר. הבעיה הזו קוראת רק אצלה במחשב..

מישהו אי פעם נתקל נתקל בבעיה כזו? אם כן אני נורא שמח לקבל עזרה..

שנה טובה!

פורסם

דברים כאלה קרו לי כשהשתמשתי ב-Wireless בתוך הבית. אם גם לך, הצעתי הטובה ביותר לך היא: אל תעבוד עם WIRELESS כשאפשר עם כבל...

פורסם

והנה עוד עצה מועילה, אל תעבדי עם וורד אם יש לך מכונת כתיבה בבית, אפס בעיות.

פורסם

דברים כאלה קרו לי כשהשתמשתי ב-Wireless בתוך הבית. אם גם לך, הצעתי הטובה ביותר לך היא: אל תעבוד עם WIRELESS כשאפשר עם כבל...

יש הרבה מהירויות שבהן חיבור אלחוטי עובד, יש 11Mbps, יש 54 ויש 108, אבל 100 ו10... הממ, לא.

כנראה שהוא מחובר עם כבל.

מה גם, שאם אתה במרחק שאתה בקלות יכול להתחבר עם כבל ויש לך ניתוקים באלחוטי אז או שהציוד שלך דפוק או שאתה לא יודע להשתמש בו.

shabo, אם התקנת את החבילת דרייברים ללוח אם, תנסה להתקין רק את הדרייבר של כרטיס רשת. כמו כן, תחפש אם יש דרייבר של היצרן הכרטיס ולא של לוח האם ותראה אם עוזר.

בנוסף, תוריד את ניהול צריכת החשמל מהכרטיס ותקבע לו לעבוד במהירות קבועה, 100BASE-T FULL DUPLEX, ואם לא עוזר תנסה ב10.

הייתי מציע בנוסף להחליף כבל רשת בין המחשבים ולראות אם זה עוזר וגם לנסות לחבר אותו ביציאה אחרת בנתב.

פורסם
  • מחבר

מצטער עם הטעתי אתכם, האינטרנט הוא לא אלחוטי.. המחשבים מחוברים עם כבל..

איך אני מוריד את ניהול צריכת החשמל? הוונדוס בעברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים