עבור לתוכן

ה GeForce 8800GTS 320MB מגיע ל 60 מעלות..זה נורמלי?

Featured Replies

פורסם

מסוכן זה לא, אבל הוא יהיה יותר רועש, אוליי לטווח הארוך המאוורר יהיה אוליי מלוכלך אבל לא יותר מי זה, אני לא מאמין שזה יקצר את החיים שלו.

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

מסוכן זה לא, אבל הוא יהיה יותר רועש, אוליי לטווח הארוך המאוורר יהיה אוליי מלוכלך אבל לא יותר מי זה, אני לא מאמין שזה יקצר את החיים שלו.

OK תודה לך! :)

אפשר הסבר איך משנים את המהירות שלו?

פורסם

את שלי 8800GTS 640

40 מעלות במנוחה. במאמץ 50.

לפעמים הוא יורד ל 38 .

פורסם

את שלי 8800GTS 640

40 מעלות במנוחה. במאמץ 50.

לפעמים הוא יורד ל 38 .

אין מצב, אלא אם יש לך קירור מים :s07:

פורסם

איזה כרטיסים קפואים יש לכם :S או ששלי פשוט רותח

שלי על מנוחה 61-60 במאמץ 85+-

פורסם

אני פשוט לא מבין איך איך אפשר לומר שה 2900XT חם יותר מה 8800 :lol: :lol:

לאחר חצי שעה של בדיקה ב ATI TOOL: :xyxthumbs:

הוא מגיע לטמפ" של ה 8800 במנוחה!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

בטוח אתה עם קירור אחר או ביכלל קירור מים, או אפילו עם מזגן בחדר.

פורסם

בטוח אתה עם קירור אחר או ביכלל קירור מים' date=' או אפילו עם מזגן בחדר.

[/quote']

חחחחחחח

אתה מאמין רק למי שאתה רוצה להאמין :bash:

אני כבר יותר מחודשיים מוכיח לכל מי ששואל שה 2900 פחות חם!

ואתה יכול לשאול עוד אנשים+ לראות ב GOOGL את הטמפ" שלו!

רוצה תמונה? כך:

אם אתה עדיין לא מאמין אני יכול לצלם עוד :pissed:

[attachment deleted by admin]

פורסם

סבבה, אבל זה ניראה לי לא הגיוני שהוא עומד על 31 מעלות מינימום, לא אכפת לי 8800 מול 2900, פשוט כול כרטיס זה לא הגיוני שיהיה בכזו טמפרטורה לכרטיסים לשוק הבינוני\גבוה, בלי קירור מים\מזגן בחדר פועל.

חוץ מי זה בטח גם כול המחשב שלך קריר.

זה לא נושא לשיחה פה, ולא תחרות טמפרטורות, ככה או ככה הכרטיס מסך שלי שורד יפה וזה מה שחשוב לי.

פותח התראד, הטמפרטורות שלך תקינות, תנסה לנקות מעט את הכרטיס מסך או לסדר כבלים במחשב אוליי זה יוריד מעט את הטמפרטורה, חוץ מי זה הכול תקין.

פורסם

"אין מצב, אלא אם יש לך קירור מים "

אני לא עם קירור מים .

פשוט העלתי את המהירות של המאוורר ל 83%(לא מרעיש בכלל)

+יש מזגן שבזכותו אני מקבל טמפרטורות מעולות גם של הכרטיס מסך וגם של המעבד. של הלוח כולל.

ולא נגיד שהחדר קפוא או משהו סך הכל נעים ::)

שהחדר קפוא אז לא נדבר שהכרטיס יורד למ38 מעלות ל 32.

אבל אם המזגן מכובה אז הכרטיס עולה ל 55 או 60 במנוחה .

פורסם

סבבה' date=' אבל זה ניראה לי לא הגיוני שהוא עומד על 31 מעלות מינימום, לא אכפת לי 8800 מול 2900, פשוט כול כרטיס זה לא הגיוני שיהיה בכזו טמפרטורה לכרטיסים לשוק הבינוני\גבוה, בלי קירור מים\מזגן בחדר פועל.

חוץ מי זה בטח גם כול המחשב שלך קריר.

זה לא נושא לשיחה פה, ולא תחרות טמפרטורות, ככה או ככה הכרטיס מסך שלי שורד יפה וזה מה שחשוב לי.

פותח התראד, הטמפרטורות שלך תקינות, תנסה לנקות מעט את הכרטיס מסך או לסדר כבלים במחשב אוליי זה יוריד מעט את הטמפרטורה, חוץ מי זה הכול תקין.

[/quote']

אז לפחות סגרנו את הנושא שה 2900 פחות חם מ 8800 :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

וגם פחות טוב ממנו.

פורסם

וגם פחות טוב ממנו.

חחח

זה כבר נושא אחר :smile1:

פורסם

ידעתי שזה שאלה של מתי ולא "האם" דילד יגיב וישוויץ כמה ה2900XT קרים יותר מ8800GTSים...

אחרי שאני חייתי תקופה לא מבוטלת עם הכרטיס הלוהט משו רצח שלי, שה2900XT גומר עליו עם חצי טרנזיסטורים מאחורי הגב, אני חייב להגיד שהטמפרטורה של הכרטיס כמעט ולא משנה כלום (אולי טיפה חם לי כשהחלון סגור, אבל עכשיו מתחיל להתקרר וכבר לא מרגישים כלום), אלא אם כן אתה אוברקלוקר רצחני, אבל אז היית דואג מראש שהמארז יהיה קר ובכלל היית משיג קירור משלך וכו' וכו' וכו'...

פורסם

ידעתי שזה שאלה של מתי ולא "האם" דילד יגיב וישוויץ כמה ה2900XT קרים יותר מ8800GTSים...

אחרי שאני חייתי תקופה לא מבוטלת עם הכרטיס הלוהט משו רצח שלי, שה2900XT גומר עליו עם חצי טרנזיסטורים מאחורי הגב, אני חייב להגיד שהטמפרטורה של הכרטיס כמעט ולא משנה כלום (אולי טיפה חם לי כשהחלון סגור, אבל עכשיו מתחיל להתקרר וכבר לא מרגישים כלום), אלא אם כן אתה אוברקלוקר רצחני, אבל אז היית דואג מראש שהמארז יהיה קר ובכלל היית משיג קירור משלך וכו' וכו' וכו'...

בסה"כ אני רוצה לסים את הדברים כמו שהם על השולחן כדי שהחבר'ה פה יפסיקו לומר שהוא חם יותר מה 8800!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים