עבור לתוכן

רשת בין XP לויסטה?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי XP במחשב ועליו סרטים שאני רוצה להעביר לHTPC שעליו יש VISTA.

ניסיתי לעשות רשת אבל אני מהמחשב שלי לא רואה את הHTPC (שעליו יש ויסטה..) ומהHTPC אני רואה את המחשב שלי.

איך אני מסדר שאני יראה בXP את הHTPC?

והייתה עוד בעיה שנראה לי שקשורה אולי לפה? :S

התחלתי להעביר סרטים דרך הHTPC מהמחשב שלי לHTPC וזה לא זז ופשוט קרס אחרי כמה דקות בלי לעשות כלום למה?

נ.ב

הHTPC מחובר לראוטר דרך כ. רשת אלחוטי והמחשב שלי דרך כבל.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

הדבר הכי יפה שמיקרוסופט עשו ב-XP SP2 וויסטה, הוא ההרשאות לתיקיות (סוף סוף). התכונה מאפשרת לך לקבוע מי אתה מוכן שיגע בתקיה, כולל לקרוא וכולל לכתוב. כנס בויסטה למאפייני התקיה הבעייתית, וודא של-Everyone יש הרשאה לקרוא ולכתוב לתקיה (בשלב זה, עד שנוודא שזו הבעיה).

אח"כ כנס ב-XP לתקית המקומות ברשת, ומשם ל"כל הרשת" או משהו כזה... אתה יודע, איפה שרואים את כל הרשתות שאתה מחובר אליהן כרגע ב-LAN או VPN וכו'. שם כנס לרשת הנכונה (אני מניח ש-WORKGROUP), ושם למחשב עם הויסטה. התקיה אמורה לצוץ שם בתוך כמה שניות (זמן סנכרון). אם לא, כנראה שלא שיתפת מלכתחילה את התקיה ברשת... :screwy:

אם כן, אני מניח שהצלחנו :)

פורסם
  • מחבר

הויסטה הוא בWORK GROUP והXP הוא בMSHOME..

עכשיו אני יכול לראות את הXP דרך הויסטה בד"כ לכמה דקות.. האינטרנט-רשת בוויסטה נופלת כל הזמן אין לי מושג למה..

ודרך הXP אני לא יכול להגיע אל הוויסטה בגלל שהוא נופל כל הזמן.. מה שאמרת על ההרשאות וזה עשיתי כבר..

פורסם

הם צריכים להיות תחת אותו WorkGroup.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה מדריך או משהו שיסביר לי איך לשים אותם תחת אותו הוורק גרופ?

ובקשר להתנתקויות מה יכולה להיות הבעיה? אולי הקליטה של הראוטר לא טובה כ"כ למטה? אם זאת הבעיה מה אפשר לעשות בשביל לפתור אותה?

פורסם

לחצן ימני על המחשב שלי>מאפיינים>שם מחשב> שם יהיה רשום לך : כדי לשנות את שם המחשב או כדי להצטרף לדומיין תלחץ על שינוי.

ושם אתה משנה את ה Workgroup

בקשר לבעיית ההתנתקויות יכול להיות שהמרחק רב מידי או שיש הפרעות בדרך ( קירות , טלפונים אלחוטיים בעלי אותו תדר וכדומה)

את הקליטה אתה צריך לבדוק בכרטיס רשת של אותו מחשב

פורסם
  • מחבר

כתוב שהקליטה היא על "FAIR" בד"כ או על "GOOD" האינטרנט כן פועל אבל כל הזמן יש ניתוקים ורק באותו המחשב... אצלי במחשב ובמחשבים האחרים אין ניתוקים אלה רק במחשב HTPC.. מה יכול להיות גורם הבעיה?

חשבתי על שתי אפשרויות,

1. להוריד כבל מלמעלה לHTPC.. (כבל של 35 מטר..) יהיו בעיות עם כבל באורך 35 מטר? או שהוא יחזיק טוב?

2. לקנות עוד ראוטר בשביל AP.. (אפשרי לעשות AP עם עוד ראוטר אלחוטי כשאר כרגע יש לי אחד? או שבכל מקרה אני יהיה צריך להוריד כבל מלמעלה בשביל לעשות את הAP??)

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים