עבור לתוכן

Arctic Cooling Freezer 7 Pro, מודינג של התושבת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מקרר למעבד מתוצרת Arctic Cooling, דגם Freezer 7 Pro.

זאת פעם ראשונה שאני מתקין מקרר למעבד, ועשיתי את זה ממש גרוע.

התעסקתי שעה עם הפינים עד שהצלחתי פחות או יותר לייצב את המקרר על לוח האם. כתוצאה מזה, החומר של המדבקה התרמית שהיתה על המכשיר נמרחה מעבר לגבולות המעבד. איזה פינים זולים ודפוקים יש למכשיר הזול הזה ...

כעת יש בין המקרר למעבד מגע די גרוע לדעתי, וגם על שולי המעבד יש לא מעט משחה תרמית.

ראיתי שכשאני לוחץ ידנית את המקרר למעבד, הטמפרטורה יורדת ל-30 מעלות צלזיוס, בעוד שכרגע הוא עומד על 40 מעלות בלי מאמץ ...

אני מניח שצריך להוציא, לנקות הכל, לשים קצת משחה תרמית חדשה ולהתקין מחדש, נכון ?

מכיוון שאני כבר אתקין מחדש, איזה מודינג אני יכול לעשות לתושבת של המקרר הזה כדי שייצמד בכוח למעבד ויהיה איתו במגע הדוק ?

האם יש איזה שפצור שמקובל לעשות עם ברגים ואומים כדי להצמיד את התושבת חזק ללוח האם ?

:s07:

פורסם

שמע הBT מתחבר על תושבת ואומים וברגים זה די חזק אבל אני לא הייתי עושה את זה אלא אם כן אולי הייתי שובר את החיבור לסוקט לגמרי.

אני לא הייתי ממליץ על זה למה צריך להתעסק עם הלחמות וכאלה ואם אני ילחים יהיה שכבה חדשה של מתכת שתוריד את היעילות

קיצור פשוט תשים משחה חדשה וזהו

פורסם

כנראה לא התקנת נכון את הקירור

אתה אמור למשוך את הפינים השחורים למעלה (אחרי שפתחת את הנעילה)

ואז להכניס את הפלסטיקים הלבנים לחורים המתאימים ורק אז לנעול את השחורים

פורסם

מצאתי לך שני מדריכים, הראשון יותר טוב.

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15749&PageId=1

http://www.hardwarecanucks.com/hardwarecanuck-reviews/2396-arctic-cooling-freezer-7-pro-cpu-cooler-review.html

עריכה:

במדריך השני המליצו קודם לחבר אותו ללוח ורק אז לחבר עליו את המאוורר , נשמע הגיוני...

פורסם
  • מחבר

שמע הBT מתחבר על תושבת ואומים וברגים זה די חזק אבל אני לא הייתי עושה את זה אלא אם כן אולי הייתי שובר את החיבור לסוקט לגמרי.

אני לא הייתי ממליץ על זה למה צריך להתעסק עם הלחמות וכאלה ואם אני ילחים יהיה שכבה חדשה של מתכת שתוריד את היעילות

קיצור פשוט תשים משחה חדשה וזהו

לא הלחמות, אני מדבר רק על להבריג את התושבת ללוח האם לא בעזרת ארבעת הפינים הפלסטיים אלא בעזרת בורג ואום. לא יותר טוב ?

פורסם

אתה צריך להיזהר לא להדק אותו יותר מדי, ושלא יגרום קצרים, שלא יעשה סדקים או לחץ על הלוח... תצטרך למצוא דרך לבודד אותו מהמגעים שעל הלוח.....

אם אתה יש לך דרך שעונה על כל הדרישות האלה אז אולי כן.......

ד"א , הנושא הזה שייך לפורום אוברקלוקינג וקירור...

פורסם

שים משהו כמו בטייפון שחוצץ בעצם בין האום והבורג ללוח אם זה היה קרטון כלשהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים