פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים נכון שבבלק בירד אז הספק כוח נימצא למטה וקירור מים נמצא למעלה כניראה שמי שעשה את זה ממש לא יודע פיזיקה (אני לא פרופסור..) כי למדתי בפיזיקה שחום עולה למעלה וקור יורד למטה אז למה המפגרים שמו את הספק כוח למטה כדי שיחחם עוד קצת את הכרטיסים שנמצאים מעליו ? ושמו את הקירור מים למעלה והמאוררים של הקירור מים שואפים אוויר מלמטה כלפי מעלה זאת אומרת שהם שואבים את כל החום של המארז ובמקום שהאוויר הזה יקרר את הנוזל שמקרר תה מעבד והכרטיסים אז הוא מחמם אותו מה אתם אומרים ??
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים שאני לא מבין על איזה מארז אתה מדבר..ואני גם לא מבין מה אתה מצפה שנעשה עם זה..
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים שאתה אכן לא פרופסור, כי שכחת עובדה פשוטה-הספק לא מחמם את המארז, הוא זורק את האוויר החם בתוכו ישר החוצהחוץ מזה, בכל מארז נורמלי שיש בו ספק למטה, יש גם מאוורר 120 מ"מ ממש מעל שאמור להוציא אוויר.זה דווקא עיצוב די נפוץ ויעיל מאוד מבחינת קירור.
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר טוב בסדר לגבי המאורר אתה צודק אז הספק לא מחמם אבל כל שאר החום עולה למעלה והקירור מים נמצא למעלה זה הדבר הכי לא אפקטיבי שישאם שמים את הקירור מים בצד או למטה היה הרבה יותר טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.