עבור לתוכן

מארז שיקרר טוב ב400 +-

Featured Replies

פורסם

שלום!

תוכלו לתת לי את כל השמות למארזים הכי טובים?

ותוכלו לתת לי גם שמות של מארזים שקטים?

תודה לעוזרים..!

פורסם

בחור..מארזים טובים זה עניין של דעה וטעם אישית בין היתר. נגיד ולא מתייחסים ליופי וכו' אז אני לא יכול לתת לך את שמות כל המארזים כי י ש המון המון כאלו וגם לא מיקדת אותי בגדר תקציב.

לגבי שקטים,שוב זה עניין אישי ולרובם אפולו יהיה שקט וחלקם צריכים לפחות את ה-P180 וגם אז מוסיפים לו קיט השקטה וכו' וכו'..

בקיצור,אנחנו לא יכולים לעזור לך בעניין. פשוט תריץ חיפוש ותראה את המארזים שאנחנו ממליצים עליהם במחירים מסוימים וכנ"ל לגבי שקטים. (לגבי שקט יש לך דיון מיוחד בסטיקי..חפש אותו)

בכל מקרה,כל שאלה שלא תשאל..תשנה את הכותרת לאחת נורמאלית כדי שיבינו מה אתה שואל

פורסם
  • מחבר

בתקציב בסביבות ה800-900 ש"ח משהו טוב שקט...

תוכל להגיד לי גם מארזים יפים..ב400-300 ש"ח (בלי ספק).

נ.ב.

לאיזה כותרת לשנות?

פורסם

אתה שואל אותי? תשנה את הכותרת ככה שיבינו ממנה על מה הדיון שלך הולך לדבר עליו. אתה צריך המלצה למארז? תוסיף תקציב לכותרת (זה המינימום)

בכל מקרה,מארז טוב ושקט במחירים הללו יש לך את ה-Eureka שאני מאוד מחבב (שקט,ענק,אלומיניום,מגש לוח נשלף,איכותי מאוד..) לא היתי לוקח משהו אחר בתקציב.

מארזים יפים אני לא אמליץ לך כי לא מכיר את הטעם שלך וכל אחד אוהב דברים אחרים. תחפש תמונות ותראה לבד

פורסם
  • מחבר

תוכל לתת לי הצעה למארז טוב ב400+- , שהיה שקט +- ויקרר טוב..

פורסם

אפולו

פורסם
  • מחבר

אפולו

מה הדגם המדויק?

פורסם

NZXT Apollo

פורסם

זה יהיה שקט מאוד ומקרר טוב מאוד..

מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 383 1

קירור למארז THERMALTAKE 120mm SILENT CAT A1780 ¤ 61 1

פורסם

בהחלט...אבל היתי מעדיף את המאורר של גלישלטק שעונה לשם Hydro ועולה 43 ש"ח והוא אפילו יותר שקט ( ובכ-50% יותר זול גם)

פורסם

אבל הוא מקרר באותה מידה? או שהוא פחות טוב?

פורסם

באותה המידה

פורסם

אבל שקט בהרבה לדעתי

פורסם

מניסיון שלי עם המאווררים של TT במארז EUREKA, אי אפשר להחשיב אותם לממש שקטים. עדיף כבר מאווררים של AC.

אם אתה רוצה שקט מירבי קח את הGLACIATECH

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים