פורסם 2003 במרץ 722 שנים האמת שאפשר...לוחצים את הפקודה:/emailaddr a@b.c(כמובן שמחליפים את "a@b.c" באי-מייל שרוצים)אפשר גם כשמחוברים, והאי-מייל משתנה.
פורסם 2003 במרץ 722 שנים מחבר ל- ThePorscher וכולםאני מגיע לערוץ שנאמר לי כי צריך להיות משתמש רשום.מה שלא ברור לי זה איפה אני מבצע את הרישום? בשרת או בערוץ (בערוץ הרי אי אפשר כי הוא לא נותן לי להתחבר)נרשםpls registeryour nick (/ns register yourpassword youremail) -bottler מה בדיוק עלי לעשות?
פורסם 2003 במרץ 722 שנים בשרת להקליד/ns register pass emailואת "pass" להחליף בסיסמא שאתה רוצה, ואת "email" להחליף בכתובת האי-מייל האמיתית שלך.נ.ב.- אין קשר בין האי-מייל שאתה רושם שם כשאתה רושם את הניק שלך, לבין האי-מייל שאתה רושם בפרטים של המירק. בפרטים של המירק אפשר לשים אי-מייל מזוייף וזה לא ישפיע על כלום. כשאתה רושם את הניק, צריך לשים אי-מייל אמיתי.
פורסם 2003 במרץ 722 שנים אפשר להגיד. כתובת אמיתית היא כתובת אי-מייל שלך שאתה משתמש בה בשביל לקבל אי-מיילים, ואתה רשום עליה ואם ישלחו לך אי-מייל לשם אתה תוכל להיכנס ולראות אותו. לא סתם כתובת כמוa@b.cאו גם לא כתובת כמוa@hotmail.com(אני מאמין שאין לך כתובת כ"כ קלה בהוטמייל)אלא כתובת אמיתית שאתה משתמש בה.
פורסם 2003 במרץ 722 שנים כן... רק תשים אימייל אמיתי, שיש לך גישה אליו.במירק אני משתמש ב moo@cow.com 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.