פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים היה לי את ה MX550 והם נגנבו לאחותי באוטובוס.אתמול חברה שלי הפתיעה אותי עם MX 360 - שאני משער פחות טובות - הן זולות בבערך 100 שקל.היא קנתה אותן בצליל אבל אני לא מוצא אותן בזאפ ואני לא כ"כ מוצא עליהן תיעוד באינטרנט.מישהו מכיר את האוזניות האלו? איך הן בהשוואה ל-550?
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים הMX550 מלכתחילה לא משהו... אז אם זה דגם יותר נמוך אל תצפה למשהו מעבר. עדיף שתחזיר אוץן ותקנה משהו נורמאלי יותר.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים בחיים לא שמעתי על הדגם הזה, ואני לא מוצא שום תיעוד עליו, על פניו נראה שאין לsennheiser אוזניות בשם הזה. אז או שטעית בשם, או שזה איזשהו זיוף. (לא מצאתי גם שום דגם בשם הזה של חברות אחרות )
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים הMX550 מלכתחילה לא משהו... אז אם זה דגם יותר נמוך אל תצפה למשהו מעבר. עדיף שתחזיר אוץן ותקנה משהו נורמאלי יותר. השאלה היא האם באמת יש לך את הכסף להשקיע בזה לפי דעתי זה גם שווה !לי יש כבר שנה וחצי בערך את ה אוזניות HD215 וSennheiser ואני מרוצה ממש זה היה שווה כל פרוטה !
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר קניתי את זה בצליל... קשה לי להאמין שזה זיוף. לא הגיוני...על ה MX550 דווקא המליצו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.