עבור לתוכן

זקוק להמלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים למרחק של 6-7 מטר

Featured Replies

פורסם

הי חברים.

רציתי גם לשאול באותו נושא , האם צריך שהמקלדת והעכבר יהיו בקו ישר אל הבסיס שלהם ע"מ שזה יעבוד או שזה לא חובה.

אני אסביר :

במידה וארצה לחבר את המחשב שלי שנמצא כ-5 מטר ימינה מהטלויזיה , האם אוכל לשבת כ-4 מטר מול הטלויזיה ועדיין להשתמש במקלדת והעכבר שהבסיס שלהם כאמור יהיה צמוד למחשב?

תודה מראש.

• תגובות 31
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה קורה ח'ברה?

אני ממש צריך את עזרתכם בנושא הזה.

אין מומחים לנושאים האלה פה בפורום???

פורסם

לא יודע מה התקציב שלך אבל אני אם G7 ואני משחק במחשב מהשירותים... :xyxthumbs:

יש לו רוחק אדיר ניסיתי פעם להזיז אותו במרחק של איזה עשר מטר והוא עבד מעבר לזה כבר אין לי ראות עם המחשב ככה שאני לא יודע עד איפה הוא קולט.

*חוץ מזה יתרון אדיר לדעתי של הG7 זה שהמקלט שלו הוא USB וניתן בקלות לחבר אותו ממחשב למחשב. ללא חוטים, למרות שהבטריה נטענת במחשב אחד.

בקשר למקלדת אני חושב שמשהו אלחוטי ואיכותי של אותה החברה גם יתן מרחק דומה.

חג שמח..... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , אני אבדוק את העכבר הזה , אבל האמת היא שאני רוצה לקנות איזשהוא סט שכולל בתוכו גם מקלדת וגם עכבר.

יש לך (או למישהו אחר) המלצה על סט שכולל את שניהם?

פורסם

אני לא כל כך ממליץ לקנות סט כי אתה נאלץ לקנות את מה שיש אם תקנה בנפרד יהיה לך מגוון הרבה יותר גדול.

חוץ מזה שאני קניתי תG7 באיזה 650 שקל לפני המון זמן והמחיר שלו ירד פיצוצים למשהו כמו 350 שקל אז ממש שווה לקנות אותו אלא אם הוא יקר לך...

הוא מדוייק מאוד ואם אתה משחק אז ניתן לשנות מהירות תוך כדי משחק שזה חשוב מאוד, אם אתה חורש על המחשב אתה צריך להחליף בטריה כל איזה יומיים אבל זה לא קריטי.

בכל אופן אני חושב שכולם יכולים להגיע למרחק כזה אבל זה לא אומר שהם איכותים. ומקלדת ועכבר נישארים איתך הרבה יותר זמן מהמחשב אז כדי לקנות משהו איכותי.....

מקלדת יש לי G15 ככה שהיא לא אלחוטית ואין עברית וזה מביא עצבים אז......

פורסם
  • מחבר

אוקי , כנראה שאני אלך על ה-G7.

מה בקשר למקלדת אלחוטית שתתאים למרחקים האלה?

יש המלצות?

פורסם

ה G7 יהיה בשבילך בזבוז כסף

הוא לא עובד עד 10 מטרים ואפילו לא קרוב.

יש סט מקלדת ועכבר אלחוטי על בלוטות של מייקרוסופט או לוגיטק לפי בחירתך, הם יספקו לך שימוש ב10 מטרים כמעט בטוח,

איתם אתה לא תצטרך "לכוון" אותם אל המקלט.

סט עולה בסביבות ה700 שקל..

בשביל השימוש שלך?? אתה תהנה נורא ממנו.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ה G7 יהיה בשבילך בזבוז כסף

הוא לא עובד עד 10 מטרים ואפילו לא קרוב.

יש סט מקלדת ועכבר אלחוטי על בלוטות של מייקרוסופט או לוגיטק לפי בחירתך, הם יספקו לך שימוש ב10 מטרים כמעט בטוח,

איתם אתה לא תצטרך "לכוון" אותם אל המקלט.

בשביל השימוש שלך?? אתה תהנה נורא ממנו.

:xyxthumbs:

תוכל להמליץ על סט ספציפי?

יש תגובות מכל תומכי ה- G7 למינהם?

פורסם
  • מחבר

הסט ממש יקר , מעל 500 ש"ח...

אין משהו יותר זול שהוא אלחוטי רגיל?

האם מישהו יודע על איזה טווחים עובדים מקלדת ועכבר אלחוטיים? האם 5-6 מטר זה יקלוט?

פורסם

אלחוטי רגיל עובד עד 3 מטר ביום טוב. רוב רובם של הסטים הזולים עובדים בטכנולוגיה זו.

יש עכברים שעובדים על 2.4GHZ כמו ה-V400 של לוג'יטק שמגיעים ל-8-10 מטר אבל אני לא מכיר מקלדות כאלה.

רק בלוטות' מבטיח לך טווח קליטה של כ-10 מטר למקלדת+עכבר.

עכבר יש את ה-MediaPlay של לוג'יטק בסביבות 250 ש"ח. מקלדת BT זולה וטובה - גם אני מחפש.

פורסם

כבר הזהרתי מבעוד מועד...

רק ה G7 עולה איזה 400 שקל...

אלחוטי רגיל עובד ל 2-3 מטר

אתה רוצה יותר את צריך בלוטות...

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותכם , אז האופציה היחידה היא לבדוק מקלדת ועכבר של BlueTooth.

תודה.

פורסם

תראה, לי יש את ה-Microsoft Optical Desktop 4000 והמקלדת שם קולטת עד 4-5 מטר מהמקלט בלי בעיה (אם זה בקו ישר אז גם 7-8).

עם העכבר יש קצת בעיות, לפעמים הוא לא קולט אפילו 3 מטר מהמקלט, אבל מצאתי מיקום לשים את המקלט שבו הוא עובד עד 5 מטר מקסימום.

בכל מקרה, אם אני שם את המקלט ליד טלוויזיה או על המחשב הוא בקושי קולט גם 2 מטר, אבל כשהארכתי לו את החוט של ה-USB והבאתי אותו עד לכוננית שליד הקיר במרחק 4-5 מטר ממני, זה משום מה עובד.

בכל מקרה אני לא ממליץ לך על זה אם זה יותר מ-4 מטר.. 5 מקסימום.

ובכל מקרה שמעתי שכל המקלדות והעכברים של Logitech הם בטכנולוגיה על 2.4GHZ שקולטים גם 6-7 מטר בלי בעיה( יש את ה-EX110 שלהם שעולה 170-200 שקל).

פורסם

לא כל סט, חלק מהסטים (רובם) עובדים בכמה MHZ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים