עבור לתוכן

תוכנה בחינם שמחשבת שכר לפי שעות כולל שעות נוספות

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז אחרי שחיפשתי המון המון ברשת, ולא העלתי כלום בחקתי, החלטתי לעשות את זה לבד ב EXCEL.

אפילו פורמטים של EXCEL שדומים לחישוב שכר יומי לא הצלחתי למצוא.

עכשיו, מה שאני לא מבין, ואני לא מסכים עם זה, זה איך אנשים לא עשו דבר כזה עד עכשיו. זאת אומרת, אני בטוח שעשו, אבל למה לא ניתן למצוא שום דבר דומה לזה בחינם.

מה שעושים זה מכניסים תאריך, את שעת התחלת העבודה ושעת הסיום, והקוד ישלים את הכל. כמה שעות רגילות עשיתם, ושעות נוספות. אה, וכמובן צריך לעדכן כמה מקבלים לשעה כדי שזה יעשה את החישוב.

אני לא מצפה לתגובות כמו "וואו כל הכבוד, מה הבעיה לעשות את זה..." כי זה לא כזה קשה.

א. זה עניין של לפחות שעה לעשות את זה

ב. רוב האנשים לא יודעים להשתמש באקסל ולבנות נוסחאות.

ג. אני לא משתף אתכם כדי להשוויץ, אלה כדי שאנשים שבאמת יצטרכו את זה ישתמשו בזה, כי זה ממש כאב ראש לחשב שכר יומי ושעות נוספות. במיוחד שלא עובדים שעות עגולות.

בכל מקרה, אני לא מסוג האנשים האלה, כי אני אוהב לשתף, אז מי שוצה שיגיד לי ואני אשלח לו במייל, השימוש ממש פשוט והפורמט נראה ככה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש אפשרות באקסל ליצור נוסא כזאת בנוסף לנוסחאות הקבועות שבאות איתה...

פורסם

סחטיין על ההשקעה. עשיתי דבר דומה בשפת C שנה שעברה, בשביל איזה עבודה שהייתי צריך להגיש.

פורסם

סחטיים עך ההשקעה. עשיתי דבר דומה בשפת C שנה שעברה, בשביל איזה עבודה שהייתי צריך להגיש.

ניתן לבנות תוכנה לפי הדרישות שהוא יגיד אבל הוא צריך לתת עוד כמה פרטים .....

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות באקסל ליצור נוסא כזאת בנוסף לנוסחאות הקבועות שבאות איתה...

הנוסחאות לחישוב זו לא הבעיה.

הבעיה היותר מעצבנת זה משפטי תנאי שצריך לבנות.

לראות אם עבדתי 8 שעות, פחות מ 8 שעות, יותר מ 8 שעות, פחות מ 10 שעות, יותר מ 10 שעות, יותר מ 12 שעות..... ולדעת איזה חישוב לעשות בכל משפט תנאי ואיפה להציב את התוצאה.

תאמין לי, זה קל לחשוב על הרעיון, אבל כשאתה מתחיל ליישם את זה אתה נתקל בקשיים.

על זה בזבזתי את רוב הזמן.

פורסם

אז תשתף, תעלה את הקובץ אני צריך גם כזה... הכנתי לעצמי אחד באקסל גם, אבל הוא מאוד מאוד פרמיטיבי...

פורסם

אני גם אשמח אם תעלה את הקובץ לפה.

פורסם
  • מחבר

שמעו, לפה אני יכול להעלות רק תמונות.

וממש לא בא לי לפתוח חשבון ב RAPID SHARE או משהו דומה.

אם מישהו יש לו חשבון אז אולי אני אשלח לו והוא יעלה את זה?

פורסם

או שתכווץ את הקובץ? ;)

פורסם
  • מחבר

או שתכווץ את הקובץ? ;)

הממממ... את האמת יש משהו במה שאתה אומר.

חשבתי אפשר רק תמונות.

פורסם

הקובץ נוצר באקסל 2007, נכון? כי אצלי במחשב הוא לא עובד, הקובץ לא מזוהה ע"י האקסל שלי (מותקנת אצלי חבילת אופיס XP). נראה לי שיש אפשרות באקסל 2007 לשמור את הקובץ בצורה שונה על מנת שיתאים לגרסאות ישנות יותר, תוכל לשמור אותו בתצורה הזאת?

פורסם

נחמד מה שעשית, מטפל יפה בעניין של שעות נוספות, חבל שלפחות לי החישוב שכר יותר מסובך... יש שכר לילה ושכר שבת, וגם משמרת לילה בעצם לא מקבלת כל הזמן שכר של לילה (ומשמרת בוקר מקבלת חלק מהזמן זמן של לילה...)

אבל ממש נחמד מה שעשית

פורסם
  • מחבר

הקובץ נוצר באקסל 2007, נכון? כי אצלי במחשב הוא לא עובד, הקובץ לא מזוהה ע"י האקסל שלי (מותקנת אצלי חבילת אופיס XP). נראה לי שיש אפשרות באקסל 2007 לשמור את הקובץ בצורה שונה על מנת שיתאים לגרסאות ישנות יותר, תוכל לשמור אותו בתצורה הזאת?

כן, אני אמרתי את זה לפני זה.

הנה קבל גרסא לאופיס שלך:

פורסם

תודה רבה! :xyxthumbs:

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום SHLOMPY

תוכל לשלוח לי את התוכנת שכר שעשית לאי מייל שלי

yutals@netvision.net.il

??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים