עבור לתוכן

צריך המלצה לטלויזית LCD 37/32 לסלון, תקציב - בסביבות ה4000

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה,

אני צריך המלצה לטלויזית LCD בגודל 32/37 לסלון, המרחק הוא 3.40 מטרים בידיוק מקצה לקצה.

אני עדיין לא סגור אם עדיף 37'' או 32'', אני זוכר שפעם ראיתי איך אפשר לדעת איזה גודל טלויזיה מתאים לפי המרחק בין הטלויזיה למיקום שאני יושב מולה.

בכל מקרה, התקציב הוא כמו שאמרתי בסביבות ה4000.

ההורים עשו קנייה גדולה ב"מגה" וקיבלו שובר לטלויזית LCD 37'' ב"מבצע" אך טרם יצא לי לראות אותה, מה שגם אני לא בטוח שהיא איכותית.

לכן אבקש את עזרתכם:

א' איזה גודל מומלץ למרחק של 3.4 מטרים? 32'' או שמה 37''?

ב' מסקירה שעשיתי לפני כחודש איזה טלויזיה חברה כדאית, יצא לי לראות המלצות חמות במיוחד על החברות הבאות: LG,TOSHIBA,SHARP,SAMSUNG. אך כמובן שזה משתנה מדגם לדגם, לכן לאחר שהחלטתם מה מתאים יותר 37/32 אשמח לקבל המלצה לשם של חברה ודגם טלויזיה ספיציפי.

ג' מידע במסכי LCD למחשב, אני יודע שצריך לשים דגש במיוחד על פאנל, אני לא יודע איך זה עובד בטלויזיות LCD, לכן כשאתם ממליצים לי על טלויזיה, אם תרשמו לי איזה פאנל יש לה זה יוסיף המון.

ד' זהו אני מניח..אם יש לכם מה להוסיף, המלצות,עיצות.. אשמח לקבל אני לא מבין גדול בתחום וכל עיצה והמלצה יעזרו מאוד.

*אשמח לקבל מענה בנתיים, וכשיצא לי לסוע למגה ולראות איזה דגם זה ומה מדובר ארשום לכם ומקווה לקבל תשובות על הטלויזיה. אבל זה שאסע.

תודה מראש,

אופיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים