עבור לתוכן

למה VISTA לא מזהה אותי כ- Administrator???

Featured Replies

פורסם

יש לי VISTA HOME PREMIUM 64BIT שלא מזהה את המשתמש שלי כADMIN למרות שהוא מוגדר ככה ב USER ACCOUNTS....

מישהו יכול לעזור? :s05:

פורסם

יכול להיות שאתה מתכוון להגבלות של ה UAC? תנסה לבטל אותו.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שמדובר בUAC

זה פשוט כותב לי:

insufficient privileges: you must be administrator when you run this application for the first time.

יכול להיות שהוא מחפש משהו דבילי כמו ADMIN שגם למשתמש קוראים ADMIN ולא שם כלשהוא ???

אם אני אתקין TweakUAC זה יעזור?

פורסם

נסה ללחץ לחצן ימני על קובץ ההפעלה ..ואמור להיות שם "הפעל כ-administrator"..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי וזה כאילו מתחיל להריץ את התוכנית ואז היא נסגרת....

רעיונות נוספים????

פורסם

כן, להגיד לנו מה אתה מנסה לעשות כדי שנוכל להגיד לך [אולי] מה גורם לה להסגר סתם ככה. :)

פורסם
  • מחבר

חחח סתם לדוגמא להפעיל TAT....

ניסיתי גם להפעיל את המשחק Spellforce שהגיע עם הכרטיס מסך שלי... משום מה הוא דורש שההפעלה הראשונית תהיה כADMIN....

עכשיו יותר ברור :) ??

פורסם

לחיצה ימנית על הexe של המשחק וrun as administrator, משחק דיי ישן כנראה לא מסתדר עם VISTA טוב במיוחד.

עריכה: ענו לך כבר לא שמתי לב.

פורסם

אפשר גם לנסות להגדיר לקובץ XP SP2 Compatibility זה עלול לעזור למשחקים\תוכנות ישנות (בלי קשר להרשאות)

ובאותה הזדמנות, משהו יודע אולי איך באמת אפשר להיות ADMIN רשמי, כמו ב-XP ? זה ממש מעצבן ודבילי כל הזמן "לוודא\לשחק אותה Admin" כשאתה מריץ תוכנה. כאילו, אני לא רוצה יוזר עם הרשאות Admin בנוסף ל-Admin, אני רוצה להיות ADMIN !! :screwy:

(UAC בכלל לא אופציה מבחינתי... הויסטה הזה רק מאריך תהליכים)

פורסם

אפשר גם לנסות להגדיר לקובץ XP SP2 Compatibility זה עלול לעזור למשחקים\תוכנות ישנות (בלי קשר להרשאות)

ובאותה הזדמנות, משהו יודע אולי איך באמת אפשר להיות ADMIN רשמי, כמו ב-XP ? זה ממש מעצבן ודבילי כל הזמן "לוודא שאתה Admin" כשאתה מריץ תוכנה. כאילו, אני לא רוצה יוזר עם הרשאות Admin בנוסף ל-Admin, אני רוצה להיות ADMIN !! :screwy:

לא עוזר במיוחד, משחקים שלא עובדים לגמרי לא עובדים בגלל הDEP ואת זה אפשר לבטל רק עם הפקודה: bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff

ואין בעיה להתחבר עם admin, בהתקנה אפשר לעשות את זה, ואם לא רוצים שם administrator תמיד אפשר לעשות לו rename דרך הgroup policy.

מה שממולץ לעשות בד"כ כיוון שזה פותר את המחשב מחצי מפרצות האבטחה.

פורסם

ה -DEP גם גורם להרבה קריסות של הדפדפן, כבר דאגתי לקצץ אותו מההתקנה (vlite)...

אז אתה אומר לשנות את השם של Administrator למשהו אחר? ואז מה?

כרגע יש לי נאמר 2 יוזרים - Administrator ו- user.

לא מעניין אותי השמות, אני יכול פשוט להעיף את user? כי בהפעלה יש לי רק את user לבחור.

פורסם

להעיף לאן? אתה יכול לאחד את הsecutiry identifiers ולמחוק את הadministrator לגמרי(אפשר גם בלי אבל לא ממולץ בשל בעיות גישה לקבצים שיכולות לצוץ)

פורסם
  • מחבר

תיקון : המשחק הוא Spellforce 2 ולא הראשון...

בכל מקרה לא קריטי לי המשחק אבל נגיד זה שאני לא יכול לנתר טמפרטורה... זה כבר יותר קריטי...

אני לא מבין למה יש את כל המנגנוני הגנה הדביליים האלה... אם אני |ADMIN למה צריך להיות חשבון ADMIN שהוא מעלי... ואין דרך נוחה לגשת אליו...

קיצר מה עושים??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים