פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים שלום אני לא יודע איך קוראים לזה אבל אני מחפש מידע על כרטיס מסך נמוכי פרופיל.כלומר PSB חצי ממה שיש לכרטיס רגיל על מנת שיתאים למארז HTPC. הבנתי שחלק מכרטיסי 8700 8600 יבואו ככה.אני יודע שיש לזה מושג אבל אני לא יודע איך קוראים לזה. אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה. אם הייתי יודע איך קוראים לזה הייתי מחפש את זה בפורום.... :
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר עדיפות לסרטים.אם יש יכולת למשחקים זה יהיה יתרון.חשוב לציין שזה צריך להיות AGP X8
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר כרגע הכל תיכנון מעבד אתלון XP 2200 פלוס 768 מגה מארז עדיין לא קבוע רצוי פורפיל נמוך.דיסק קשיח 80 גיגה כונן DVDלוח אם גיגבייט או אסוס עם כרטיס קול SOUNDSTORM
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר יש לי את המחשב אני מחפש כרטיס מסך ומארז HTPC מתאים.כרגע המחשב יושב בתוך מארז ATX רגיל.
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים יש לי את המחשב אני מחפש כרטיס מסך ומארז HTPC מתאים.כרגע המחשב יושב בתוך מארז ATX רגיל.מארז HTPC זו לא בעיה בכלל ולא תצטרך כרטיס LOW PROFILE בשבילו תלוי בחתך
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר זה בדיוק הענייןאני מחפש מארז שיהיה בגובה של מכשיר וידאו ממוצע.ולכן גם הכרטיס מסך צריך להיות להיות נמוך בהתאם.הלוח האם מיוחד בזה שיש לו כרטיס קול מתקדם שהיה יחודי לאנפורס 2.יש מארזים נמוכים מאד אם כי יקרים יחסית.שאר המארזים הגבוהים יותר הם במחירים סבירים.מה שחשוב לציין הלוח הוא לא מיקרו ATX
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים בשביל זה יש את פורום ספקים ומארזים לאחר שתמצא מארז טוב תשלח לי הודעה פרטית על הקפצת הדיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.