עבור לתוכן

מישהו יכול להמליץ לי על מארז עד 800 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

לא חשוב לי שקט העיקר שיהיה קריר ויפה.. חשבתי אולי ה 3D AURORA 570S

פורסם

קח לך EUREKA

פורסם

aurora אחלה מארז קח אותו שווה ביותר....

פורסם

קח לך EUREKA

:xyxthumbs:

פורסם

Gigabyte Aurora 570 3D

ThermalTake Armor Jr

or Eureka

מכאן זה כבר לפי הטעם שלך, שלושתם מארזים מצויינים כשלדעתי האורורה הכי טוב.

ערכתי, טעיתי בחברה ;D

פורסם

הEUREKA הוא של טרמלטייק ולא של ENERMAX.

בכל מקרה אני חושב שהEUREKA דווקה הכי טוב מכולם. (ממה שכתבת למעלה).

פורסם

ניתן להסיק מכך ולסכם שהאורורה והיוריקה מעולים, גם הJR ARMOR אחלה של מארז , תלוי בצרכים.

מכאן על הפותח להחליט מה נראה לו טוב יותר ומה עונה לו יותר על הדרישות מבחינת פיצ'רים. שלושתם מארזים מצויינים באיכות טובה ומעלה.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה את ה אורורה אבל ניראה לי שהגירסה שאני מזמין היא בלי הלדים הכחולים... מישהו יכול להגיד לי אם זה נכון?

GIGABYTE 3D AURORA 570S - BLACK - GZ-FA1CAASB

שימו לב זה 570S ולא 570

זה בלי הלדים הכחולים? אם כן אני יוותר ויביא אורוקה

פורסם

לא חושב שיש גרסא ללא דים.

570S זו פשוט גרסא פחות עמוקה..מבחינת עומק זהה ל-3D ות'אמת אני לא מבין למה בכלל טרחו ויצרו אותה. אל תיקח את הגרסא הזו בשום פנים ואופן.

לך על - Eureka או ה-570 הרגיל

פורסם

אם אני לא טועה מה שנקרא היום ה570S זה ה3D המקורי, שהוא קצר יותר במעט.

קח את הרגיל או את היוריקה, לפי טעמך, אגב, אעיד שהאורורוה מארז עמיד ביותר מכל הבחינות, הוא עבר אצלי נפילה לא קלה, ומלבד העובדה שאין לו דלת אצלי כי אני בחרתי להוריד אותה הוא לא התעוות בצורתו בכלל, ושום רכיב במחשב לא נפגע.

פורסם

בוא לא נתחשב בעניין הנפילות כי עמידות לנפילות לא צריכה להיות תכונה של מארז..ביננו..

בכל מקרה,שניהם מאלומיניום ככה שהם בטח יהיו עמידים באותה מידה.

570S אינו ה-3D המקורי אבל דומה לו מאוד. ההבדל היחיד בעצם הוא בכך שה-570S מגיע עם אפשרות לחלון/רשת וה-3D לא.

בישביל השינוי הזה לשלם את ההפרש בין ה-3D לבין ה-570?! פשע!

570 רגיל או Eureka

פורסם

מסכים, אבל תסכים איתי שזו בהחלט נקודה לטובת הנדסת האנוש של המארז :) המארז בנוי בצורה מעולה.

ואכן בשביל זה לא שווה להוסיף כסף לS, ה570 הרגיל עדיף בהרבה, באמת שכחתי שהיתה גירסא מיוחדת ל3D שרק בה יכולת לשים חלון, לא ידעתי שהם קראו לה 570S ;D

פורסם

סגנון כזה של הודעות מעצבן אותי !

חפרנו לך שני עמודים על כך שה-570S ממש לא כדאי,אני הוספתי ואמרתי שזה ממש פשע לקנות אותו במחיר של ה-570 הרגיל,J DOG הוסיף דברים דומים..

ואתה הולך וקונה בסוף בדיוק את ההפך. מעצבן שאתה משקיע זמן באנשים והם עושים ההפך.

תהנה מהבחירה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים