פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר זה נראה לך אסטטי?! תעבוד עם הקימורים של המארז. מה הטעם במארז יפה ופתאום משהו ממש לא קשור?! ומה הטעם בגגון מפרספקס? זה לא ממש יראה יותר טוב (לדעתי)... מעבר לזה - העבודה שלך עד-כאן מוצלחת (אם כי המאוורר בגג קצת חורג בגלל הגריל המכוער). בעקרון הגגון לא יהיה ככה מרובע ומכוער, אבל תסלח לי שרק אתמול הורדתי את התוכנה ורק אתמול התחלתי להשתמש אז ככה שאני לא יודע כל כך... אבל הנה התיקון.. מעבר לזה אני לא יכול לעשות... ולגבי הפרקספקס יש לך רעיון אחר? לחומר אחר? ולגבי המאורר שיש כרגע, המאורר קצת חורג מאיזה בחינה? עריכה: במקום הגגון החלטתי לעשות משהו בסגנון הזה: כמובן שאני לא מתכוון לשים מאורר אחד אני ישים 3 או 2 של 80MM, ובזה נגמר כל הרעיון של החתיכות במארז ואז אני יסע להביא את הקארבון ויתחיל לעבוד על זה.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים זה נראה פשוט בציור אבל לעשות את זה יקח לך זמן, במיוחד הקימורים, וזה לא מוסיף הרבה למארזאולי תחשוב על כיוון אחר
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר זה נראה פשוט בציור אבל לעשות את זה יקח לך זמן, במיוחד הקימורים, וזה לא מוסיף הרבה למארזאולי תחשוב על כיוון אחרהקימורים לא יקחו לי כל כך הרבה זמן יש לי במגרש של המשפחה שלי מכונה מיוחדת (כמו בבתי ספר) שמחממת את הפרספקס ונותנת לי לכופף אותו, בכל מקרה נראה לי שאני יוותר על הרעיון, יש לכם רעיונות חדשים חוץ ממה שכתבתי?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים פרספקס בגג מיותר, אף-אחד לא באמת מסתכל שם למטה.חלון בצד זה מספיק.הייתי מציע להחליף את הגריל של המאוורר בגג, הוא מכוער לאללה ויש היום בשוק המון גרילים יותר יפים.אישית אני ממליץ על מאוורר 12CM או שניים בגג...
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר פרספקס בגג מיותר, אף-אחד לא באמת מסתכל שם למטה. חלון בצד זה מספיק. הייתי מציע להחליף את הגריל של המאוורר בגג, הוא מכוער לאללה ויש היום בשוק המון גרילים יותר יפים. אישית אני ממליץ על מאוורר 12CM או שניים בגג... יש לי מאורר 12CM בגג... גרילים אולי מחר אני יקנה... ומחר אני כנראה יפתח עוד חור למאורר בגג, זה בסדר?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים הקימורים לא יקחו לי כל כך הרבה זמן יש לי במגרש של המשפחה שלי מכונה מיוחדת (כמו בבתי ספר) שמחממת את הפרספקס ונותנת לי לכופף אותו, בכל מקרה נראה לי שאני יוותר על הרעיון, יש לכם רעיונות חדשים חוץ ממה שכתבתי? עם כזאת מכונה הייתי עושה מארז מדהים למחשב
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר עם כזאת מכונה הייתי עושה מארז מדהים למחשב חחחחח נתת רעיון אחרי הפרוייקט של המארז הזה אני יבנה מארז למחשב מחר בערב אני קונה דרמל אני יוכל להתחיל לעבוד ברצינות על כל הפרוייקט שלי...
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים יש לי מאורר 12CM בגג... גרילים אולי מחר אני יקנה... ומחר אני כנראה יפתח עוד חור למאורר בגג, זה בסדר? רק כי שאלת כל-כך יפה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים מחבר רק כי שאלת כל-כך יפה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח אני צוחק שלא תתרגל יום ראשון או שאפילו מחר אני יתחיל ביצור של גריל גדול לשני מאוררים שנמצאים בגג המארז...במקום לקנות עדיף לעשות משהו לבד
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר טוב אז הנה עדכון נחמד יחסית...מחר יהיו עוד עדכונים... מה עשיתי היום? הוצאתי את הכלובים של ההארד דיסק וכונן הדיסקטים, את הכלוב של הכונן דיסקטים לקחתי ובעצם שמתי אותו בתוך הכלוב של הכונני DVD ו CD, שמתי אותו שם בגלל שזה חוסך מקום וגם בגלל שהוא נתפס עם קליפסים כאלה...בקיצור התמונות ידברו בעד עצמן! קודחים את הניטים שתופסים את הכלובים - ככה זה נראה מבחוץ: וככה זה נראה מבפנים: משחיזים את המקום שהניטים תפסו את הכלוב של הכונן דיסקטים: ממקמים את הכלוב של הכונן דיסקטים בתוך הכלוב של הכונני DVD וככה זה נראה: וככה זה נראה בסוף לאחר המיקום של ה HD - אל תשימו לב לכל החוטים שיש ליד מחר הם יעברו לחלק העליון ולא תראו אותם: חתכתי את הגריל של המאורר הקדמי סתם כי הוא הציק לי נורא - תהליך החתיכה: וככה זה נראה בסוף: וזאתי התוצאה הסופית של כל מה שעשיתי היום: לפני: אחרי:
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר נחמד מאוד! אבל נוכל לראות את בצורה טובה רק אחרי שתעשה קצת סדר בחוטים בקרוב... יש כבר היום עדכון קטנטן...אבל שכחתי להביא את המצלמה מהמגרש של המשפחה שלי... בכל מקרה קניתי פוטנציומטרים היום וכנראה שכבר מחר בערב הכל יהיה מורכב... כרגע אני עובד על הפאנל החדש...כן כן בשעה 23:02 בלילה...
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים עבודה מעולה עמרי!רואים שאתה משקיע ונותן הרבה מאמצים להשלמת הפרויקט, ישר כח!מקווה לראות אותך בתחרות.Aviko
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים מחבר טוב אז הנה עדכון של היום ושל לפני יומיים... לפני יומיים קניתי פרספקס ואמרתי לעצמי שאני צריך לעשות משהו עם ההעברה של ה HD לתוך הכלוב של ה DVD, אז "בניתי" פאנל שקוף שבעצם מציג את ה HD, מי שלא הבין, התמונות יעזרו לו. ועוד דבר חשוב, הפאנל של השליטה של המאוררים לא מאפשר לשלוט ברמה של הסיבוב אז אמרתי שאני צריך לנסות לבנות אחד ובאמת ניסיתי ויצא לי פאנל מצוין מהבנייה של הפאנל אין לי תמונות כי לא היה לי כח לצלם..אותו דבר מההרכבה של הפאנל, יש רק תוצאה סופית.. דרך אגב, חצי מטר על חצי מטר של פרספקס עלה לי 20 ש"ח - בירושלים. אז הנה החתיכה של הפרספקס: הפאנל השקוף שחתכתי, נכון הוא לא הכי ישר...אבל ישרתי אותו ככה זה נראה מרחוק: וככה מקרוב: כל זה היה העדכון של לפני יומיים, עכשיו נעבור לעדכון של היום. היום שיפרתי את הפאנל השקוף של ה HD, שהמחשב חושב נדלקת נורה אדומה נכון? אז אצלי העברתי את הלדים האדומים אל גב הפרספקס וברגע "שהמחשב חושב" הלדים נדלקים וזה הפאנל שליטה, כרגע אין כיסויים לפוטנציומטרים רק מחר אני ירכיב אותם: ועוד כמה דברים שלא צילמתי אבל עשיתי, פתחתי מלבן בגודל של 7 סנטימטר על 3 סנטימטר בגג המארז ששם יהיה צג שיציג טמפ' ועוד 2 יציאות USB. המחשב בקרוב ישלח לצביעה בתנור.
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים הפרספס דיי מלוכלך,או שזה שריטות ? אני מקווה שחתכת את הפרספקס לפני שהורדת את הנייר דבק שלו. כל הכבוד. המשך בעבודה הטובה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.