עבור לתוכן

מיתוס השיבר בירדן , היש אמת בדבר ?

Featured Replies

פורסם

אחרי סופ"ש מהנה בצפון תהינו אני וחברי לגבי זרימת הנחל (אנחנו היינו באזור בית הלל) במיוחד כשממספר אנשים חזרה הטענה לגבי שיבר שהוקם על ידי החברות של הקיאקים , מישהו יודע דבר בנושא?

פורסם

אחרי סופ"ש מהנה בצפון תהינו אני וחברי לגבי זרימת הנחל (אנחנו היינו באזור בית הלל) במיוחד כשממספר אנשים חזרה הטענה לגבי שיבר שהוקם על ידי החברות של הקיאקים , מישהו יודע דבר בנושא?

לא הבנתי מה בדיוק המיתוס?

שמעלים את המים בחזרה כדי ליצור זרם? כי אם כן זה בולשיט! צריכת האנרגיה של זה לא שווה את הרווח במיוחד כשיש מחסור חמור של אנרגיה במיוחד בקיץ...

אם זה לא המיתוס אז תסביר את עצמך יותר טוב!

פורסם

אני לא הבנתי מה הוא רוצה.

פורסם

:lol:

זהו תכלס

פורסם

:lol: :lol: :lol:

פורסם

הוא טוען שיש ברז שממנו מגיעים המים :screwy:.

פורסם

וואו, אתה כנראה ממש, אבל ממש לא מבין הומור :lol:

פורסם

מה שהוא טוען (או שהמיתוס טוען, בעצם), זה שיש קונספירציית ענק של כפר בלום, קיבוץ הגושרים, וחברת קייקי נהר הירדן, שבשנות השלושים של המאה הקודמת חפרו תעלה ענקית על גבול ישראל ירדן, מילאו אותה במים, קראו לזה נהר הירדן, על שם החברה קייקי נהר הידן, שהביאה את רוב המימון לכריית התעלה, וככה נוצר נהר הירדן.

פורסם

מה שהוא טוען (או שהמיתוס טוען, בעצם), זה שיש קונספירציית ענק של כפר בלום, קיבוץ הגושרים, וחברת קייקי נהר הירדן, שבשנות השלושים של המאה הקודמת חפרו תעלה ענקית על גבול ישראל ירדן, מילאו אותה במים, קראו לזה נהר הירדן, על שם החברה קייקי נהר הידן, שהביאה את רוב המימון לכריית התעלה, וככה נוצר נהר הירדן.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

בטח בטח

פורסם
  • מחבר

נו , הסבר אחד :)

אבל מה שהתכוונתי , זה שזרימת הנחל השתנתה בצורה שלא הצלחנו להסביר על ידי גאות ושפל , בגדול אני שואל אם מישהו יכול להסביר את השינוי בזרימה , המיתוס היה רק דוגמא ..

פורסם

מה אתה רומז, שיש מישהו/משהו שיכול לשלוט על זרימת הנהר?

חוץ מהחייזרים כאילו?

פורסם

אני עשר שנים הולך כל שבת קייצית או יום חם משעמם לירדן עם חברים...על איזה שינוי זרם אתה מדבר?

פורסם

יש שינוי עצום בזרימה בין הבוקר לאחה"צ

בבוקר הזרימה ממש חזקה אחה"צ היא חלשה יחסית ובלילה בכלל ...

בטח יש לזה הסבר טיבעי או משהו

פורסם

בטח יש לזה הסבר טיבעי או משהו

פחות אנשים מורידים את המים באותו רגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים