עבור לתוכן

מודם/ראוטר 2WIRE דגם 1000S (של בזק) השתבש - מישהו יכול לעזור?

Featured Replies

פורסם

אני מחובר עם שני מחשבים וכרגע אני יכול לגלוש ושני המחשבים רואים אחד את השני באמצעות תיקיית שיתוף. הבעיה היא שאתר Home Portal Monitor הפך ללא זמין. כיוון שכך אני לא יכול לנהל פורטים לתוכנות שיתוף. בנוסף, אחת לכמה שעות אני צריך לנתק אותו מהחשמל על מנת לאפס אותו. בזק כבר לא תומכת בדגם הזה. האם לזרוק ולקנות חדש (אם כן אז על מה אתה ממליץ?), או שאפשר להציל אותו?

תודה

ושנה טובה

פיני

פורסם

מזאת אומרת האתר של הHomw Portal Monitor לא זמין? מה בדיוק הוא רושם לך?

בכל מקרה הHPM הוא רק התוכנה שאתה מתקין על המחשב, תנסה בדפדפן לרשום בכתובת 172.16.0.1 (הכתובת של הנתב) ולראות אם זה נכנס.

אתה יכול גם להכנס ככה ממחשב אחר ולשנות הגדרות.

אם הHPM עושה לך צרות ויש לך XP, אתה יכול להסיר אותו ולהתקין רק את הדרייבר (אחרי הסרה, כשהדיסק בפנים לחבר את המתאם ולעבור את האשף חומרה חדשה).

ושמע, ה2WIRE הם נתבים מצויינים, אבל אם הוא מתחיל לעשות לך צרות אז כנראה שהוא סיים את הדרך.

בזק עדיין תומכת בנתבים הללו, יכול להיות שהפסקתם את התמיכה אז היא תהיה רק לחיבור של המחשב הראשי, אבל עדיין. בכל אופן, אם קניתם את הנתב מבזק (ולא מבזק בינ"ל, שגם מכרו נתבים כאלו) אז יכול להיות שעדיין אפשר לגשת לבזקסטור ולבקש תיקון. כדאי לברר.

הצרה הגדולה ביותר מבחינת החלפת הנתב היא שאין יותר נתבים שתומכים בטכנולוגית הHPNA מהדור הזה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הכל: גם 172.16.0.1, גם להתקין מחדש את הדרייבר, גם שיחות תמיכה עם בזק - הכל נאדה.

מצ"ב ההודעה שאני מקבל, ומצ"ב סטטוס האייקון של ה-HPM.

האם יש לך המלצה על נתב אחר, מהיר ואמין?

תודה,

פיני.

[attachment deleted by admin]

פורסם

ניסית להסיר את התוכנה ואז לנסות להכנס ל172.16.0.1?

בכל מקרה תכנס ל"הפעלה" לCMD ותרשום שם IPCONFIG, רק לוודא שזאת באמת הכתובת (יש דגמים שהם 192.168.1.254).

ד"א, אתה מחובר למחשב הראשי עם הUSB או עם הכבל רשת? אם אין מחשב שמחובר עם כבל רשת ואז תחבר ותנסה איתו להתחבר.

אתה יכול לנסות להכנס לתפריט הmanagment שלו 172.16.0.1/mamagnemt (קודם המספר).

בנוסף יש לדעתי שדרוג לקושחה שאפשר לנסות לבצע.

ולבסוף אפשר לנסות לכבות את הנתב ולנתק אותו מהחשמל לאיזה שעה ולנסות שוב.

לגבי המלצה, אז שוב זה תלוי בצרכים שלך ובתקציב.

בטנולוגית HPNA3 החדשה (משווקת ע"י בזק), הנתב עולה 700 שקל וכל מתאם קצה 310 ש"ח.

אתה יכול לקנות נתב "רגיל" ולחבר עליו עוד מתאם HPNA3 (סה"כ שתי מתאמים) ואז יוצא יותר זול, אבל עדיין יקר.

אם אתה לא צריך את הקטע של הרשת על הקו הטלפון אז כל נתב מהשורה יתאים לך.

אני עובד עם 3CRWER100-75 של 3COM , נתב זול יחסית עם ביצועים טובים.

אם אתה מחפש משהו עם יותר שרירים אז הWRT54GL של לינקסיס או N27P של COMPEX.

לנתב קצת פחות חזק אבל אם כיסוי אלחוטי יותר טוב הנתב BR6216MG MIMO של EDIMAX נותן ביצועים לא רעים עד כמה שהבנתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים