פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים 1.אני לומד לתואר mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc ....אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי( אחד vista והשני xp homeמה עלי לעשות ...2.אני מחפש חומר על תקלות IP -למשל שאנו כותבים ב run >ipconfig הוא אמור לתת לנו את IP שלנו השאלה פה איך אני מזהה הש IP שאני מקבל שהוא של הכבלים או של משהו אחר ואיך אפשר להבדיל ....כדי שאוכל לדעת האם התקלה ברשת הכבלים , הספק ,בינהם ,או אצלי במחשב כך שאוכל לעשות release /renewאשמח להסבר או קישרות ( אפילו באנגלית )
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים 1. תנסה להתקין VMWARE ולהריץ XP על שניהם.2. תראה, האם הIP שקיבלת לא נכון זה פשוט הכרת כתובות הIP.למשל IP של LAN, רשתות פנימיות בד"כ כתובות שהוקצו לכך במיוחד, שזה 10.0.\192.168\172.16,אלו סוגים של כתובת LAN ששוריינו לזה על ידי האגודה העולמית שמתעסקת בזה.יש לך גם את ה 169.254 שזה IP שAPIPA מחלק לכ. רשת כאשר הוא לא קיבל כתובת מגורם אחר.אז ה-IP של הכבלים שאתה מקבל הוא גם כן מתחיל ב172.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר אני זוכר היה פעם אתר שנקרא כבלים או משהו כזה שהיה רשום בו כל הכתובות של כל הספקיות אך איני מוצא אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.