עבור לתוכן

בעיות מהירות עם שרתים בחו"ל - בב"ל 2.5MB ADSL

Featured Replies

פורסם

עוד מישהו נתקל בזה?

ברוב המקרים אני מגיע ל20-80KB וזה נכון רק לשרתים מחו"ל(רובם למען האמת, כמובן שלא כולם), בארץ אני מגיע למהירות המקסימלית.

זה התחיל לפני שבוע וחצי ולא עשיתי שום שינוי ברשת/במחשב, רשת של 2 מחשבים + נתב br6204wg ומודם 270pr. כבר שללתי בעיה ברשת או במחשבים, ככה שהאופציה שנשארה זה הספק שהם בב"ל.

דיברתי עכשיו עם תומך שלהם, שירות כ"כ גרוע בחיים שלי לא קיבלתי(ואני חייב להודות שמאז שהתחברתי אליהם הכל היה טיפ טופ בנושא הזה). הוא אומר לי לעשות בדיקה לשרת שלהם כשאני אומר לו בפירוש שהבעיה היא רק בחיבור לחו"ל, מטומטם. אחרי זה הוא אמר לי לעשות בדיקה לyahoo שקישור אליהם מופיע באתר של בב"ל ואחרי שאני מקבל את המהירות המקסימלית הוא צורח לי באוזן שהכל בסדר. בטח שהכל בסדר, כי זה שרת שבוודאות אתם יודעים שאין לכם בעיות איתו, אחרת לא היייתם מקשרים אליו! :pissed:

והוא כל הזמן חוזר על "מהירות מקסימלית" ו"אף אחד לא הבטיח לך"... אני יודע שאף אחד לא הבטיח לי שאני אגיע למהירות הזו והיא רק המהירות המקסימלית, אבל אני אף פעם לא מגיע אליה! אז למה לעזאזל אני משלם לכם כסף על 2.5mb כדי לקבל מהירות מקסימלית של 0.5MB?!?! בקיצור סיכמנו את השיחה בכך שאני שואל אותו "אז אתה בעצם אומר לי שזה מה שאני הולך לקבל והדבר היחידי שאני יכול לעשות זה להתנתק?" והוא עונה לי "כן!" :bash:

זה שהוא הסכים לעבוד בשישי בלילה זו אשמתו ושלא יתעצבן עלי, אידיוט. לפחות הוא לא חשב שאני מטומטם וניסה להאשים את המחשב/רשת :-\

אני אומר שפעם אחת גרועה פוגמת בהרבה ניסיונות קודמים טובים וזה סימן שהיא תחזור על עצמה. יום ראשון אני אדבר עם קשרי לקוחות, אם הם לא יתקנו את זה באותו יום אני מתנתק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים