עבור לתוכן

חיבור זכרונות

Featured Replies

פורסם

שלום.....

רציתי לדעת אם אפשר לחבר זיכרון של ג'יגה עם זיכרון של 256 מ"ב. האם זה לא יעשה בעיות? שתיהם באותו מהירות ואותו CL

תודה

פורסם

לא בעיה......

עדיף, בתנאי שה1G שיש לך לא נמצא במערך של דואל צ'אנל (512X2).

פורסם
  • מחבר

מה עדיף לקנות 2 זכרונות של 512 שיעבדו ב DUAL CHANNEL או לקנות זיכרון של ג'יגה ולחבר בסלוט השני זיכון של 256 מ"ב כך שסה"כ יהיה לי 1.2 ג'יגה של זיכרון

פורסם

זה שאתה מדבר על 256 גורם לי לנחש שמודבר על DDR1 נכון?

אם ככה, בDDR1 הדואל צ'אנל יתן יותר ביצועים מאשר המערך השני. זה גם תלוי בתוכנות שאתה משתמש בהם, אבל הרוב יעדיפו דואל על עוד 256 מגה.

פורסם

בתנאי שניהם באותה התצורה.בדר"כ זיכרונות 256 הם SS ו-1GB הם DS,לכן עלולה להיות לך בעית תאימות.

פורסם

בתנאי שניהם באותה התצורה.בדר"כ זיכרונות 256 הם SS ו-1GB הם DS,לכן עלולה להיות לך בעית תאימות.

הוא מדבר על או : 512X2 או 1G + 256MB... אני המלצתי לו ללכת על 512X2 כי זה נותן דואל צ'אנל (אם שניהם אותו דבר) בכל מקרה דואל צ'אנל לא יעבוד עם נפחים שונים וכמו שאתה אמרת - כנראה שאולי גם תיווצר בעיה בגלל שהזיכרונות הם מסוג שונה (SS VS DS)..... לכן לדעתי 512X2 יהיה הכי הגיוני.

אם תוכל לפרט מהי המערכת שלך כדאי שנוכל לבדוק אם היא בכלל תומכת במערך דואל צ'אנל ?

פורסם
  • מחבר

כן המערכת תומכת ב dual channel ולכן אני אלך על האפשרות של חיבור של 512X2

תודה על העזרה

פורסם

מה עדיף לקנות 2 זכרונות של 512 שיעבדו ב DUAL CHANNEL או לקנות זיכרון של ג'יגה ולחבר בסלוט השני זיכון של 256 מ"ב כך שסה"כ יהיה לי 1.2 ג'יגה של זיכרון

תלוי מה השימושים שלך. בדברים שדורשים הרבה זיכרון, כגון עבודה בוינדוס עם הרבה ישומים פתוחים, גם 256MB נוספים יורגשו יותר מאשר מהירות גבוהה יותר של זכרון. במשחקים שמסתפקים בפחות זכרון, 1GB ב dual-channel יתן יותר ביצועים.

אם ה DIMM הישן של ה 256MB הוא במהירות של 266MHZ, בכל מקרה היית מוותר עליו והולך על DUAL CHANNEL. (למרות שעדיין במקרים מסוימים תקבל יותר ביצועיים עימו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים