עבור לתוכן

7900SG או 8600GTS?

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שסתם הגזמת בלגלוג שלך על הכרטיס הזה?

יש לו נקודה...

זו אכן נשמעת בעיה חריפה אבל היא כ"כ כזו שאני מאמין שכבר היו דיונים עליה וכבר יש מענה מסוים.

מישהו יודע להרחיב על הנושא של הפאטץ'?

או לחזק את דעתו של שדון?

תרשה לי לחזק את דעתי שלי... :)

ה-selling point העיקרי של micro$oft לוויסטה הוא ה-DX10.

שים DX10 ב-XP, ואין לך שום סיבה לשדרג לויסטה (אה, כן, בעצם... החלונות השקופים.. :P)

מי שיכול להוציא כזה פאטצ' זה רק micro$oft.

עכשיו תעשה 1+1.

פורסם
  • מחבר

מה גורם למחשב שלי להשמע חלש מידי לוויסטה?

זה נכון שאני לא מתכנן לעבור בזמן הקרוב וכנראה כדאי לי לקנות את הX1950XT, אני הולך להזמין אחד מאחד המקומות שהוצעו.. אני משווה כרגע.

ולמה הספק שלי כל כך גרוע לדעתכם? הוא לא יוכל להחזיק את הכרטיס מסך? ואם באמת הוא לא, על מה הייתם ממליצים? משהו מינימלי שיספיק לדרישות ולא יהיה יקר מידי.

עריכה:

מסתבר שאת 256 X1950XT הולכים להפסיק ליצר, בעוד שאת 1950PRO 512 שלפי מה שאמרו לי בנעה מחשבים יותר טוב לרזולוציות גבוהות אבל באמת קצת יותר חלש מהXT אני יכול לקנות אפילו היום.. והוא בערך ב100 שקל זול יותר, עכשיו הדילמה שלי מה מהם לקחת... אני אדע אם יש עוד XT מאוחר יותר ואם יש אני כנראה אקנה אותו... אלא אם יש סיבה שלא.

תודה לכם על כל העזרה.

פורסם

היי דזמונד..

שום דבר לא גורם למחשב שלך להשמע חלש מדי לויסטה. הוא פשוט יהיה חלש יותר למשחקים ממחשב עם XP.

פשוט, בהנחה ההתחלתית - שאולי תשים עליו כרטיס 8600 - לא היית מרוויח מזה שזה 8600 כלום, כי 8600 וויסטה

ביחד יהיו (לדעתי) קצת חלשים מדי למשחקי DX10.

לשאלות האחרות: אתה לא חייב לקנות ספק כח, תבדוק את הכרטיס החדש שלך במחשב. אם הוא יתקע כל שניה.. תחליף ספק.

תזכור ש-1950XT צורך בערך 250 וואט, ואם יש לך למשל ספק של 400 וואט... אז ישארו 150 לשאר המחשב. שזה לא מספיק.

בקשר לדילמה - אם יש לך מסך של עד 1280X1024, כמו לרוב האנשים, 256 מגה יספיקו לך. יותר זכרון זה לרזולוציות גבוהות,

ולך (בהנחה לעיל) *אין ולא יהיו* רזולוציות יותר גבוהות, אם לא תקנה מסך מיוחד. אם יש לך 22 אינץ' רחב למשל, לך

על הכרטיס של ה-512MB.. (איך אני "אוהב" את כל הביקורות האלה, שמראים בהן השוואות של כרטיסים ברזולוציות של 2500 על

משהו.. כאילו שלמישהו באמת יש או יהיה פעם מסך כזה.. סתם פרסומת של היצרניות, לדעתי).

בקיצור, אם כל ההבדל הוא 100 ש"ח הייתי משנה את ההמלצה שלי מתגובה קודמת והולך על היקר (1950XT).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך!

גם ההעדפה שלי היא באמת ה 1950XT, הבעיה היא שרק אחרי ראש השנה אני אדע אם בכלל יהיו עוד כאלה כי הם אזלו במלאי והכרטיס לא מיוצר יותר... אולי הוא יגיע בעוד משלוח אחד... ובינתיים המחשב שלי חייב להיות פעיל וכרגע אני עם כרטיס מסך זמני של אייבורי (שבטפשותי קניתי מהם את המחשב... איזו טעות אלוהים...) והם מנג'סים לי להחזיר ולא נעים לי כי הבנאדם שהביא לי אותו הוא היחיד בכל החברה המגעילה הזאת שבאמת עזר לי, וזה על הראש שלו.

אה ואיזה ספק היית ממליץ לי לקנות? אני לא יודע איזו חברה נחשבת לטובה וכמה וואט רצוי (500?)

פורסם

ממליץ לך ללכת על ה1950XT ! כרטיס ממש חזק! עובד מצויין.

ובלי כל מה שכולם עושים. אני מוצא אותו דווקא די שקט. במנוחה לא תשמע אותו בכלל, ובמשחקים כבדים אולי קצת.

ולגבי הספק, ליברטי 400 או קורסיאר 450/520 ישבו לך מעולה.

פיטר.

פורסם

אם הוא ינסה להריץ משחק חדש עם פילטרים על 1024X1280 עם 256 מגה זכרון, המשחק יקרטע בטירוף. תשקול שוב 512.

פורסם

שום משחק לא יקרטע לו אפילו ב1600X1200

לtmpusr ישל XT256 והוא מריץ מישחקים על 1920X1200 !!

פורסם
  • מחבר

כנראה שבסוף אני אקנה את ה1950PRO 512, הוא זמין כרגע ויש לו יותר זיכרון והוא עולה 930 שקל בערך... לפי מה שהבנתי הוא בערך ב10% יותר חלש מהXT אבל אותו אני אוכל לקבל רק אחרי החגים ולא הכי מתחשק לי.

וסתם שאלה של נוב, אם המסך שלי הוא כולה ברזולוציה של 1280x1024 ואני אשתמש בכרטיס עם 512, זה לא ישפר לפחות בקצת את הביצועים ויתקרב יותר לXT?

בקשר לספק, אני אנסה להשאר אם זה שיש לי כרגע, אם יהיו בעיות אני אנסה לקבל זיכוי עליו מאיבורי (הוא חדש...) ולקנות אחד חזק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים